Cazare în Cluj-Napoca

Cluj-Napoca

Cazare în Cluj-Napoca

Cluj-Napoca este al patrulea oras ca marime din Romania si este unul dintre cele mai importante centre academice, culturale si industriale din Romania.
Orasul este situat in centrul Transilvaniei si este vechi inca din anul 106, cand Imperiul Roman a cucerit Dacia si a format o asezarea Napoca.
Cluj-Napoca are o multitudine de atractii turistice si monumente, cum ar fi Biserica Sf. Mihail din Piata Unirii, construita in secolul XIV in stil gotic, cu statuia lui Matei Corvin in fata, sau Palatul de Justitie din Piata Avram Iancu, Universitatea Babes-Bolyai, cu faimoasa Gradina Botanica situata in apropiere de centrul orasului.
Mai jos veţi găsi unităţi de cazare din localitatea Cluj-Napoca (județul Cluj).

Ordoneaza dupa:

Cele mai populare
  • FILTREAZA
  • Cele mai populare
Casa Roz Hostel

Casa Roz Hostel Cluj-Napoca, P-ta Karl Liebknecht, nr. 11

- evaluari

7 locuri 3 camere 1 băi Locația este la 1,2 km față de gară și la 7 km distanță de aeroport. Lângă locație funcționează Banca Transilvania, stație de tramvai și de taxi.

45 Lei /pers/noapte VEZI DETALII
Apartament Casa Centrală

Apartament Casa Centrală Cluj-Napoca, str. Moților, nr. 38

1 evaluare

4 locuri 1 camere 1 băi Proprietatea este situată în centrul orașului Cluj Napoca, pe Str. Moților, în imediata apropiere a Parcului Central.

Apartament Turistul

Apartament Turistul Cluj-Napoca, str. Regele Ferdinand, nr. 8

1 evaluare

7 locuri 2 camere 1 băi Proprietatea are la etajul 2 are în partea stângă o antecameră cu 2 paturi, o cameră cu 4 paturi și o cameră dublă.

Garsonieră Zorilor

Garsonieră Zorilor Cluj-Napoca, str. Louis Pasteur, nr. 24

1 evaluare

2 locuri 1 camere 1 băi Proprietatea se află în cartierul Zorilor și este la 750 de metri de Grădina Botanica și la 1,8 km de Piața Unirii.

Hostel Alloggio

Hostel Alloggio Cluj-Napoca, str. Nirajului, nr. 12

- evaluari

6 locuri 3 camere 2 băi Camerele sunt de două persoane fiecare cameră are cheia ei individuală, băile și bucătăria la comun.

50 Lei /pers/noapte VEZI DETALII
Apartament Casa studențească

Apartament Casa studențească Cluj-Napoca, str. Traian

- evaluari

6 locuri 2 camere 2 băi Proprietatea se află pe Str. Traian la 5 minute de Piața Mihai Viteazu și la 10 minute de gară și este la curte comună.

Sport Hostel Cluj

Sport Hostel Cluj Cluj-Napoca, str. Pintea Viteazul,, nr. 9

2 evaluari

11 locuri 3 camere 2 băi SportHostel se adreseaza in special celor ce tranziteaza sau zboara din Cluj(Aeroportul fiind la 3,5km distanta),dar si celorlalte tipuri de turisti.

50 Lei /pers/noapte VEZI DETALII