Cazare în Gialaki - Pirgadikia

Oferta cazare în Gialaki - Pirgadikia

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Gialaki se află pe o plajă retrasă, în mijlocul unei grădini luxuriante, la doar 350 de metri de centrul satului Pyrgadikia din Sithonia.

Evaluări de la oaspeții cazați in Gialaki
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Evaluări de la oaspeții cazați in Gialaki

Cris

08.09.2023

Un colt de rai
5.0/5.0

Un colt de rai

Descriere

Gialaki se află pe o plajă retrasă, în mijlocul unei grădini luxuriante, la doar 350 de metri de centrul satului Pyrgadikia din Sithonia. Proprietatea pune la dispoziție un loc de joacă pentru copii și spații de cazare cu acces Wi-Fi gratuit şi balcon cu vedere la mare şi grădină.


Camerele cu aer condiţionat de la Gialaki sunt decorate simplu cu mobilier din lemn şi ferestre din podea până în tavan. Acestea sunt dotate cu TV, frigider şi ceainic electric. Fiecare include baie privată cu uscător de păr.


Gialaki se află la 3 km de plaja cu nisip Salonikiou şi la 24 km de satul Nikiti. Localitatea plina de viaţă Vourvourou este la 27 de km, iar Aeroportul Internaţional Salonic se află la 88 km. La 300 de metri de proprietate se găsesc diverse restaurante și baruri. Se oferă parcare privată gratuită.


Promovează unitatea "Gialaki"
Eşti deţinătorul unităţii "Gialaki"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Gialaki

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.
As face o rezervare. E disponibil?