Cazare în Ca Sagredo Hotel - Veneția

Oferta cazare în Ca Sagredo Hotel - Veneția

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Hotelul Ca' Sagredo este o clădire elegantă din secolul XIV, cu vedere la Canal Grande. Are un decor luxos, tipic veneţian.

Evaluări de la oaspeții cazați in Ca Sagredo Hotel
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Descriere

Sunteți eligibil(ă) pentru un discount Genius la Ca' Sagredo Hotel! Pentru a economisi la această proprietate, trebuie doar să vă autentificați.


Hotelul Ca' Sagredo este o clădire elegantă din secolul XIV, cu vedere la Canal Grande. Are un decor luxos, tipic veneţian. Camerele au mobilier de epocă şi opere de artă originale.


Amplasată într-o zonă liniştită din Veneţia, proprietatea este la o plimbare de 7 minute de Podul Rialto. La Bazilica San Marco se poate ajunge într-o plimbare plăcută de 15 minute.


Hotelul are o impresionantă colecţie de artă. Zonele sale publice şi unele camere sunt decorate cu opere de artă ale vechilor artişti veneţieni renumiţi.


Camerele spaţioase şi rafinate ale Hotelului Ca' Sagredo includ o baie de marmură. Unele oferă vederi la Canal Grande, în timp ce altele au vedere la acoperişurile veneţiene.


Promovează unitatea "Ca Sagredo Hotel"
Eşti deţinătorul unităţii "Ca Sagredo Hotel"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Ca Sagredo Hotel

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.
As face o rezervare. E disponibil?