Băile Termale Acâș


Băile Termale Acâș

Băile Termale Acâș
Statiunea Baile Acas este situata in partea de nord vest a Romaniei, la o distanta de circa 30 de km de Satu Mare. Asezata in Campia de vest, statiunea are un climat continental moderat de ses, cu ierni blande si veri temperate cu ifluente mediteraniene, indeal pentru turism balnear.
Complexul Bai Termale dispune de o capacitate de cazare de 162 de locuri in casute si in camerele unui hotel cu 3 stele. Este locul ideal de relaxare si tratament dispunand de apa termala in bazine descoperite, loc de joaca pentru copii, hotel, bar, restaurant, masaj , sauna .
Cura de apa termala se face in 2 bazine deschise si in vani situate in camera.
Oaspetii mai au la dispozitie un restaurant cu 50 de locuri, spatii pentru picnic si amplasarea corturilor, locuri de joaca pentru copii.
Unităti de cazare in apropiere
Casa Irinella
Casa Irinella  ★★★ Satu Mare, str. Oasului, nr. 23
19 evaluari

16 locuri 7 camere 7 băi Cazare verificată
Locatia este situata la 3 km de centrul orasului, la 1 km de strandul Satu Mare, la 3 km de Strand Aqua Star si la 1 km de gara, intr-o zona linistita

Vila Tineretului
Vila Tineretului  ★★★ Satu Mare, str. Tineretului, nr. 15
25 evaluari

22 locuri 11 camere 11 băi Aici, la Vila Tineretului, vă așteptăm într-o locație minunată dintr-o zona liniștită din Satu Mare, aflată în apropierea Ștrandului Nord Vest Termal.