Unități de cazare - La un click distanţă

Unități de cazare

Vă punem la dispoziție oferte de cazare în România, fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare.
Va prezintam hoteluri, vile, cabane, case de vacanta si apartamente din cele mai importante zone ale tarii: orase, statiuni si chiar regiuni turistice, grupate dupa situarea lor geografica – judete. Fiecare unitate de cazare dispune de informatii complete, imagini, tarife de cazare actuale si chiar si oferte speciale.

Ordoneaza dupa:

Cele mai populare
  • FILTREAZA
  • Cele mai populare
Casa Rad

Casa Rad  ✿✿✿ Sânmartin, str. George Coșbuc, nr. 2

49 evaluari

16 locuri 8 camere 8 băi Cazare verificată
Casa Rad, locul in care vii client si de unde pleci prieten....

Pensiunea Casa Porojan

Pensiunea Casa Porojan  ✿✿✿ Băile 1 Mai, str. Haieu, nr. 208

1 evaluare

33 locuri 11 camere 11 băi Dragi prieteni, Pensiunea Casa Porojan este locul unde călătoria dumneavoastră se oprește, iar gazdele vă spun de acum “Bine ați venit!”.

Pensiunea Păun

Pensiunea Păun  ✿✿✿ Băile 1 Mai, nr. 92D

2 evaluari

24 locuri 12 camere 12 băi Pensiunea Păun este o locație liniștită și primitoare, care vă așteaptă în tot cursul anului.

Pensiunea Diana

Pensiunea Diana  ✿✿✿ Cristur, str. Bucovina, nr. 15

127 evaluari

15 locuri 6 camere 6 băi Asigurăm cazare în camere de 2 si 3 persoane, toate cu baie proprie, la cerere si în regim de demipensiune.

Pensiunea Wallenthal

Pensiunea Wallenthal  ✿✿✿ Hațeg, str. Râul Mare, nr. 58A

- evaluari

50 locuri 18 camere 20 băi Potrivit pentru companioni de călătorie și familii. Pat de mărimea Reginei, pat singur, TV, wifi, zona mică de lounge, dressing, duș și toaletă.P

Pensiunea Ica

Pensiunea Ica  ✿✿✿ Valea Drăganului, nr. 521

12 evaluari

10 locuri 5 camere 5 băi Așezată pe colina localității, într-o zonă liniștită, dispune de bucătărie, baie la fiecare cameră, terasă, balcoane, livadă, curte, parcare.