Unități de cazare - La un click distanţă

Unități de cazare

Vă punem la dispoziție oferte de cazare în România, fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare.
Va prezintam hoteluri, vile, cabane, case de vacanta si apartamente din cele mai importante zone ale tarii: orase, statiuni si chiar regiuni turistice, grupate dupa situarea lor geografica – judete. Fiecare unitate de cazare dispune de informatii complete, imagini, tarife de cazare actuale si chiar si oferte speciale.

Ordoneaza dupa:

Cele mai populare
  • FILTREAZA
  • Cele mai populare
Vip Motel Restaurant

Vip Motel Restaurant  ★★★ Hațeg, str. Nicolae Titulescu, nr. 8

55 evaluari

36 locuri 12 camere 12 băi Vip Motel Restaurant pune la dispoziția dumneavoastră 12 camere duble, dotate cu aer condiționat, minibar, telefon și TV cu led cu acces la cablu.

Motel Dârste

Motel Dârste  ★★★ Săcele, Calea Bucuresti 2A

2 evaluari

49 locuri 22 camere 22 băi Motel Restaurant Darste este amplasat la intrarea in Brasov, pe DN1 Bucuresti-Brasov.

Timișul de Jos Motel

Timișul de Jos Motel  ★★★ Timișu de Jos, str. DN 1 km 155 sos.București-Brașov

7 evaluari

58 locuri 29 camere 29 băi Hotel si restaurant Timis de 3 stele cu 26 camere duble si 3 apartamente dotate cu grup sanitar, telefon, internet wireless si tv.

Hotel Vector

Hotel Vector  ★★★ Gaiesti, nr. 137

29 evaluari

90 locuri 40 camere 40 băi Hotelul Victor este situată 17 de la oraşul Târgu Mureş. Hotelul este ideal pentru turişti, optimal punct de plecare pentru excursii în Ardeal.

Motel & Restaurant Didona-B

Motel & Restaurant Didona-B  ★★★ Șendreni, str. Bradului, nr. 2

8 evaluari

24 locuri 9 camere 10 băi Motel***Restaurant Didona situat la 8 km de orasul Galati, este locul ideal de odihna si relaxare pt oamenii de afaceri si turistii aflati in tranzit.

Complex KM6

Complex KM6  ★★ Blejoi, str. Principală, nr. 974

- evaluari

40 locuri 18 camere 16 băi Motel-Restaurant Km6 este situat în Ploiești, la ieșirea de pe DN1 și la 3 km de pădurea și lacul Păuleşti. Oferă camere! Vă așteptăm!!!

Vila Casa LLB

Vila Casa LLB  ★★ Vadu, str. Scolii, nr. 3A

3 evaluari

12 locuri 4 camere 4 băi Locația se află în satul Vadu la circa 2 km de plajă, pe plajă există pescărie, se poate vizita Năvodari.