Unități de cazare - La un click distanţă

Unități de cazare

Vă punem la dispoziție oferte de cazare în România, fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare.
Va prezintam hoteluri, vile, cabane, case de vacanta si apartamente din cele mai importante zone ale tarii: orase, statiuni si chiar regiuni turistice, grupate dupa situarea lor geografica – judete. Fiecare unitate de cazare dispune de informatii complete, imagini, tarife de cazare actuale si chiar si oferte speciale.

Ordoneaza dupa:

Cele mai populare
  • FILTREAZA
  • Cele mai populare
Casa Dives - Transylvania

Casa Dives - Transylvania  ✿✿✿ Pianu de Sus, str. Str. Bisericii 280, nr. 280

26 evaluari

18 locuri 7 camere 8 băi Redescoperă Transilvania printr-o experiență ce-ți oferă mai mult decât o cazare. Explorează gusturi locale. Descoperă tradiții și comunități.

100 Lei /pers/noapte VEZI DETALII
Pensiunea Cheile Albacului

Pensiunea Cheile Albacului  ✿✿✿ Albac, str. Sat Față, nr. 1

6 evaluari

16 locuri 8 camere 8 băi Pensiunea se afla în localitatea Albac. Este prevăzută cu 8 camere cu băi proprii, 16 de locuri maxim ,salon, cameră de joacă pentru copii, bucătărie.

100 Lei /pers/noapte VEZI DETALII
Pensiunea Randra

Pensiunea Randra  ✿✿✿ Șimleu Silvaniei, str. Corlate, nr. 1

5 evaluari

60 locuri 22 camere 25 băi Departe de agitaţia urbană, într-o poiană de vis, Pensiunea Randra vă aşteaptă pentru relaxare sau business.

100 Lei /pers/noapte VEZI DETALII
Pensiunea Foenix
127 evaluari

24 locuri 8 camere 8 băi Pensiunea noastră se află lângă drumul DN 13B pe un teren de 2000 m2 cu parcare in fata casei şi grădină mare in spate.

100 Lei /pers/noapte VEZI DETALII
Pensiunea Elena și Maria

Pensiunea Elena și Maria  ✿✿✿ Saschiz, str. Principală, nr. 379

1 evaluare

8 locuri 3 camere 3 băi Unitatea noastră dispune de 3 camere de cazare cu baie proprie, o bucătărie utilată complet și un spațiu pentru servirea mesei și de relaxare.

100 Lei /pers/noapte VEZI DETALII
Pensiunea Lavric

Pensiunea Lavric  ✿✿✿ Iași, str. Costache Negruzzi, nr. 8

82 evaluari

14 locuri 6 camere 6 băi Unitatea de cazare Lavric Bistro Pension din Iaşi este situată la 200 metri de centrul istoric şi include un restaurant cu terasă.

100 Lei /pers/noapte VEZI DETALII