Descriere
Proprietatea oferă spre închiriere 4 camere duble cu băi proprii și un aparatament generos - 2 adulți si 2 copii - (45 m2, 2 camere, balcon închis), parcare privată monitorizată video. Bucătăria este detașată de restul casei, complet utilată modern, are o suprafață de 30 m2, baie proprie si ieșire spre foișor. Foișorul este utilat cu gratar din cărămidă si sobiță cu plită, ghiuvetă (doar pt sezonul cald), masă de lucru, dulap, loc de servit masa si scaune, de asemenea este amenajat loc pentru ceaun. Proprietatea are si o terasă exterioară neacoperită si inca un foisor separat unde este situat ciubăRUL din fibră de sticlă cu sistem SPA, hidromasaj, bule si lumini LED. Loc de joacă pentru copii, teren de volei/ badminton, hamac, leagane, curte 2000 m2.
- Ciubăr din fibra de sticla cu sistem de hidromasaj, bule si LED - Cost Suplimentar - 400 lei / 2 zile
- Se ofera lemne pentru gratar/ ceaun în limita bunului simț (va trebuii să vă procurați cărbuni dv.), dacă doriți sa stați la foc de agrement în spațiile special amenajate vă oferim posibilitatea de a achiziționa lemne contra cost.
- Acceptam plata cu cardul (VISA, MASTERCARD)
- Acceptam plata cu carduri de vacanta (SODEXO, EDENRED, UP ROMANIA).
- La închirierea pe camere accesul la restul facilitaților este limitat respectând drepturile tuturor celor cazați.Toți oaspeții au dreptul să folosească toate facilitațile proprietații fară nici un cost suplimentar (exclus CIUBĂRUL), asadar TOȚI oaspeții vor trebuii sa respecte drepturile celorlalți și să NU PUNĂ monopol pe BUCĂTĂRIE, frigider sau FOIȘOR.
- DACĂ doriți intimitate maximă va trebuii sa închiriațI toată proprietatea.
• Sosirea (check in) – începand cu ora 14:00 (TAXĂ pentru sosire mai devreme)
• Plecarea (check out) – până la ora 11:00 (TAXĂ pentru maxim 2 ore întarziere)
Plata sejurului se face în momentul sosirii.
Regulile casei:
Oaspeții au luat la cunostință urmatoarele reguli și se obligă să le respecte:
• Fumatul strict interzis în interiorul casei sau bucătăriei (doar in locuri special amenajate)
• Rugăm ca ușile casei și bucătăriei să stea in permanență închise pentru a nu se irosi căldură
• Să nu deterioreze amenajarea sau obiectele din dotarea casei/ bucătăriei
• Să nu preia bunuri din dotare la plecare
• Să păstreze liniștea astfel încat să nu deranjeze alți oaspeți
• Nu aruncați in toaletă obiecte care ar putea conduce la avarierea stației de colectare a rezidurilor
• Este strict interzisă modificarea setarilor centralelor termice ( în caz de discomfort termic contactați întotdeauna gazda.
• Orice avarie a instalației de apa, curentă sau instalației termice se raportează gazdei pentru a putea fi remediate (NU încercațI DVS Să remediațI)
• NU agream comportamentul necivilizat sau agresiv, manifestari fizice sau verbale obscene, consumul excesiv de alcool, disturbarea liniștii prin muzica excesiv de zgomotoasă
• Persoanele care nu fac parte din grupul de cazați stabilit NU sunt binevenite pe proprietate (nici măcar la un grătar sau discuții amicale)
• Ne rezervăm dreptul de a evacua din proprietate oaspeții care nu respectă regulamentul
• Ne rezervăm dreptul de a ne selecta oaspeții
- *Regulamentul este prezentat tuturor oaspeților in prealabil cazării, așadar dacă una sau mai multe reguli vi se par neadecvate, rezultă o incompatibilitate de principii între gazdă si oaspete, așadar vă rugăm politicos să alegeți o alta unitate de cazare care vă poate satisface cerințele in concordanța cu personalitatea dumneavoastră.
Vă mulțumim și vă dorim o ședere cât mai plăcută!!!
Încă înainte de intrarea în Câmpulung Moldovenesc dinspre Suceava pe frumosul drum naţional şi european, călătorului i se dezvăluie, în stânga sa, priveliştea marelui Rarău din al cărui creştet veghează Pietrele Doamnei. Pentru potolirea setei ajungerii acolo sus, unde vârfurile stâncilor par prinse în chiotorile cerului, drumeţul o ia spre stânga prin spatele gării din Capu Satului intrând în defileul Izvorului Alb. După circa 2 km de mers se ajunge în cheile Izvorului Alb. Acestea sunt flancate, pe partea stângă în sensul urcuşului, de o impresionantă stâncă numită Piatra Buhei, iar pe partea dreaptă, de alte stânci de dimensiuni mai mici, dar la fel de impresionante. Legenda spune că aceste stânci au fost cândva împreunate, fiind zăgaz apelor ce se scurgeau de pe povârnişurile din deal.
Legenda spune ca in zona aceasta trăia un fioros balaur, căruia i-a venit de hac un voinic, pe nume Niţucă Hălăuceanu (vezi statuia lui Nituca in fata primariei Campulung Moldovenesc), care la rândul lui, ar fi fost locuitor al acestui câmp lung. La rugamintea Voievodului din vremurile acelea, Dragos Voda(vezi statuia inalta de bronz in care Dragos Voda se lupta cu zimbrul langa primaria Campulung Moldovenesc), acesta a ucis balaurul care facea prapad in locurile acestea. Doborat, balaurul isi zbatea trupul atat de tare ca de atata zbucium pietrele s-au rupt si a inceput indata a curge un parau tulbure amestecat cu sange. Abia intr-un tarziu s-a limpezit si-i limpede si azi, iar lumea ii zice Izvorul Alb. Din zagazul acela de piatra a ramas numai o stanca, stiuta pana acum cu numele de Piatra Buhei, ce-o afli indata ce incepi a urca drumul Raraului de la Capu Satului, pe malul izvorului de care v-am spus. In zilele acelea s-a cutremurat pana si pamanatul din temelii, apele si-au schimbat matca. Pana si dracul, nemaiavand ce face,s-a apucat de treaba, facandu-se morar. Pacat ca astazi a ramas doar numele locului, nu departe, peste deal, de Moara Dracului, doi pereti inalti de stanca printre care apa trece cu zgomot ca intr-un scoc de moara. Morarul si-a vazut cu vremea de altele.
Piatra-cheie a Izvorului Alb a rămas până azi, cu numele de Piatra Buhei. În idiomul local, bufniţei i se spune buhă. Atunci, demult, în vârful stâncii şi-ar fi avut cuib o astfel de pasăre, căreia nu-i tăcea niciodată gura.
În prezent, orice temerar care escaladează Piatra Buhei prin povârnişul din spatele ei, când ajunge la vârf, îşi poate clăti ochii cu frumoasa panoramă a Câmpulungului, văzută spre Soare Apune.
Piatra Buhei este un monument al naturii protejat de interes naţional ce corespunde categoriei a III-a IUCN (Rezervație naturală de tip geologic şi paleontologic) situată pe teritoriul oraşului Câmpulung Moldovenesc din judeţul Suceava.
Stânca imensă (de la cota 649 metri la cota 750 metri) este un element peisagistic spectaculos şi, în acelaşi timp, un punct fosilifer de mare importanţă ştiinţifică. Pe lângă importanţa geologică şi geomorfologică, martor calcaros de eroziune cu suprafaţa de 2 ha, rezervaţia este cunoscută ca un loc tipic de cuibărire pentru bufniţă. A fost declarată monument al naturii în anul 1971.
Piatra Buhei este, la prima vedere, un pisc semeţ de dolomite ce străjuiesc de pe malul drept ieşirea pârâului din Rarău. De interes pentru rezervaţie nu este însă numai acest element peisagistic ci şi deschiderea clară a nivelelor mezozoice de jaspuri radiolarite şi strate cu Aptychus. Fauna de Aptychus de de aici se păstrează la Muzeul de Originale paleontologice al Universităţi Alexandru Ioan Cuza Iaşi.
Verifica disponibilitate