Termeni si condiții


Termeni si condiții

Acest site este pentru uz personal. Traducerea, adaptarea, prelucrarea, reproducerea prin orice mijloace, inclusiv folosirea de mijloace electronice de stocare, totală sau parţială, a materialelor de pe acest site sunt interzise. Nu puteti folosi acest site in scopuri ilegale sau interzise.

Continutul site-ului CazareTurist.ro, adica, texte, tabele, logo-uri, imagini, sunt deţinute de MindEKA IT SRL, Travelminit.ro şi sunt protejate de legea romaneasca si internationala a dreptului de autor. Aspectul şi modalitatea speciala de a introduce date ca si conţinut al site-ului este exclusiv proprietatea MindEKA IT SRL si CazareTurist.ro şi este protejat de legea romaneasca si internationala a dreptului de autor.

Site-ul CazareTurist.ro este pur informativ, MindEKA IT SRL nu este si nu acţionează ca un operator de turism şi nu face rezervări.
Informaţiile prezente la CazareTurist.ro nu constituie un contract şi nici o ofertă directa de servicii către public.
Eventuale cereri de informatii vor fi trimise, in urma unei cereri fara nici o obligatie pentru client, direct catre responsabilii respectivei pensiuni prezente in CazareTurist.ro si care vor continua in mod direct relatia cu potentialul client.
MindEKA IT SRL se considera absolut straina de procesul de rezervare si nu este raspunzatoare de eventuale consecinte ce pot deriva din raportul intre client si pensiunile respective ale caror informatii sunt prezente pe site-ul www.cazari-praid.ro.

Furnizarea oricarei informatii se va face de catre solicitanti fara a crea obligatii siteului sau MindEKA IT SRL in ceea ce priveste datele transmise, pentru care clientul este direct raspunzator in momentul aderarii si publicarii unei pensiuni, administratorul siteului pemitandu-si moderarea informatiilor si/ sau eliminarea unor informatii care nu corespund politicii siteului.

Zona site-ului rezervata pentru pensiuni si alte tipuri de unitati de cazare este pusa la dispozitie de catre MindEKA IT SRL pentru a permite publicarea de informaţii referitoare la respectivele structuri de cazare. MindEKA IT SRL primeşte aceste informaţii direct de la managerii structurilor de cazare sau prin selecţionare si extrage de pe site-uri publice şi nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul şi acurateţea informaţiilor publicate. Informaţiile publicate pe acest site pot conţine uneori informaţii inexacte sau erori tipografice. Periodic, informaţiile şi aspectul site-ului pot suferi modificari substanţiale.

Site-ul CazareTurist.ro contine link-uri si către site-uri externe. Aceste link-uri vor fi oferite ca simpla referinţă; MindEKA IT SRL este complet straina de conţinutul acestor site-uri, nu supune controlului astfel de site-uri şi nu îşi asumă nicio obligaţie de a verifica respectivele site-uri.

Site-ul CazareTurist.ro foloseste cookie-uri. Click aici pentru Fisiere cookie.

ACEST SITE ESTE OFERIT DE CATRE MindEKA IT SRL. SITE-UL POATE CONTINE INEXACTITĂŢI SAU ERORI TIPOGRAFICE. MindEKA IT SRL NU OFERĂ NICI O GARANŢIE, EXPLICITĂ SAU IMPLICITĂ, CU PRIVIRE LA FUNCTIONAREA SITE-ULUI SAU CU PRIVIRE LA INFORMATIILE, CONTINUTUL, IMAGINILE, MATERIALELE, SAU PRODUSELE INCLUSE PE ACEST SITE. Vitrina Web s.r.l. NU OFERA GARANTII, EXPRESE SAU IMPLICITE, INCLUSIV GARANTII IMPLICITE DE VANZARE SAU PENTRU UN ANUMIT SCOP, IN AFARA CELOR PERMISE DE LEGE.
MindEKA IT SRL NU VA FI RESPONSABILA PENTRU DAUNE DE NICI UN FEL REZULTATE DIN UTILIZAREA ACESTUI SITE, INCLUSIV DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, ACCIDENTALE SAU DERIVATE.

Ne rezervam dreptul de a face schimbări la site-ul CazareTurist.ro sectiunea "Termeni si Conditii" in orice moment, fără notificare prealabilă.