Despre noi


Despre noi

Lansat in 2019, CazareTurist.ro isi propune obiectivul de a deveni portalul numarul unu din Romania unde pot fi gasite pensiuni si structuri agroturistice pentru vacante in natura.

CazareTurist.ro este un proiect al SC MindEKA IT SRL, companie specializata in realizarea si gestiunea de portaluri si site-uri web.

SC MindEKA IT SRL isi propune sa creeze produse web de calitate, cu o mare atentie la experienta utilizatorului si la calitatea serviciilor oferite clientilor sai.

Site-ul CazareTurist.ro este pur informativ, SC MindEKA IT SRL nu este si nu acţionează ca un operator de turism şi nu face rezervări.
Eventuale cereri de informatii vor fi trimise, in urma unei cereri fara nici o obligatie pentru client, direct catre responsabilii respectivei pensiuni prezente in CazareTurist.ro si acestia vor continua in mod direct relatia cu potentialul client.
In cazul in care identificam comportamente si prezentari neadecvate ale pensiunilor de pe situl nostru, ne rezervam dreptul analiza eventualele plangeri ale utilizatorilor si de a elimina pensiunile respective.

Date de contact

SC MindEKA IT SRL
str Victor Valcovici, cod postal: 300503, Timisoara. jud Timis