Cazare în Agape Resort - Corunca

Oferta cazare în Agape Resort - Corunca

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Este o clădire nouă care s-a realizat cu ajutorul tehnologiei moderne și este destinată confortului oaspeților.

Evaluări de la oaspeții cazați in Agape Resort
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Detalii despre Agape Resort
casă de oaspeți
11 (4 camere, 4 băi)
după ora 14
înainte de ora 12
nu
da
interzis
maghiară, română, engleză, italiană, olandeză
Rezervare fără avans!
Nu este necesară nici plata în avans, nici card de credit, astfel rezervarea poate fi anulată oricând!
Suma se achită la fața locului la proprietar.
Dotări și servicii

Este o clădire nouă care s-a realizat cu ajutorul tehnologiei moderne și este destinată confortului oaspeților.

Exterior
  • Teren de joacă
  • Grădină / Curte / Zonă verde
Parcare
  • Parcare
Wellness
  • Piscină
Servicii
  • Internet / WiFi - gratuit
  • Încălzire - gratuit
Descriere

Corunca se află la 2 km de Târgu-Mureş, de-a lungul drumului naţional E60. Este o localitate maghiară veche, care s-a stabilit pe malul micului Poklos. Casa de oaspeţi Agapé se află în partea localităţii numită valea comorii, la poalele dealurilor Nirajului. Este o cladire nouă care s-a realizat cu ajutorul tehnologiei moderne şi este destinată confortului oaspeţilor. În clădirea cu localizarea Nord-Sud, pe veranda în partea însorită sau la umbră deopotrivă, luarea mesei, servirea ceaiului, discuţiile sau pur şi simplu odihna sunt mai placute. La umbra copacilor sau în zona de plajă de lângă lac se poate relaxa. Pentru cei ce preferă odihna activă este ideală zona lacului unde există posibilitatea de înot, dar şi terenul de tenis cu piciorul, badminton, tenis de masă. Oaspeţii de aici au parte de grătar şi mâncare tradiţională la ceaun. Curtea închisă ofera siguranţă atât pentru copii cât şi pentru animalele de casă. Pe terenul de joacă pentru copii se gaseşte un tobogan, leagăn şi spaţiu special amenajat cu nisip.

Livingul spaţios învecinat cu sala de mese şi salonul (lounge) devine şi mai plăcut datorită şemineului, televizorului plat cu ecran mare şi ferestrelor mari cu vedere spre pădure. Bucătăria modernă complet echipată asigură oaspeţilor servicii complete. Camera spaţioasă de recreere oferă posibilitatea practicării sporturilor cum ar fii: body-building&fitness, tenis de masă sau ascultarea muzicii preferate. Dacă este necesar, se poate organiza şi conferinţe cu max. 35 de persoane. Vă invităm să faceţi o plimbare relaxantă şi de neuitat pe dealurile inconjurătoare sub arborii din pădure cu o trăsura elegantă. Pentru cei care sunt amatori de călărie, oferim posibilitatea de a face plimbare cu calul pe dealurile înconjurătoare. Curtea dispune de un lac mare femecător dotat cu terasă şi şezlonguri care este locul ideal pentru cei care peferă relxarea activă. Pe lângă acesta în curte se mai află şi un loc special amenajat pentru prepararea fripturilor suculente la carbune şi consumarea lor. Tot aici se gasesc si locurile unde oaspeţii pot practica sporturi in aer liber cum ar fii: tenis cu piciorul sau badminton. Deasemenea există posibilitatea preparării gulaşului tradiţional unguresc, iar pentru o seara excelentă există posibilitatea aprinderii unui foc de tabără. Caracteristicile zonei oferă condiţii ideale pentru patinatori (patine cu role), biciclişti şi drumeţi/excursionişti.

Facilități: Internet gratuit; Parcare privată; Grădină sau zona verde; Bucătărie complet echipată; Recepție non-stop sau opțiunea de stocare cheie; TV în camere sau în hol; DVD playere în camere sau în saloanele; Schimb de prosoape și lenjerie de pat; Piscină; Încălzire centrală.

Promovează unitatea "Agape Resort"
Eşti deţinătorul unităţii "Agape Resort"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Agape Resort

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.