Cazare în Apartament Coresi Transylvania Boutique - Brașov

Oferta cazare în Apartament Coresi Transylvania Boutique - Brașov

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Apartament modern cu 2 camere, pentru maxim 4 persoane, situat la ultimul etaj într-un complex rezidențial nou lângă Coresi Shopping Resort.

Evaluări de la oaspeții cazați in Apartament Coresi Transylvania Boutique
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Detalii despre Apartament Coresi Transylvania Boutique
apartament
4 (2 camere, 1 baie)
după ora 15
înainte de ora 12
nu
nu
interzis
română, engleză
Rezervare fără avans!
Nu este necesară nici plata în avans, nici card de credit, astfel rezervarea poate fi anulată oricând!
Suma se achită la fața locului la proprietar.
Dotări și servicii

Apartament modern cu 2 camere, pentru maxim 4 persoane, situat la ultimul etaj într-un complex rezidențial nou lângă Coresi Shopping Resort.

Parcare
  • Parcare
Servicii
  • Internet / WiFi - gratuit
  • Încălzire - gratuit
Descriere

Apartament cu 2 camere, ce poate gazdui pana la maxim 4 persoane, situat la etajul 7 al unui ansamblu rezidential nou finalizat in 2018, ce ofera un dormitor cu pat king size, si un living cu o canapea mare extensibila. Apartamentul este modern mobilat, cu o bucatarie bine echipata si utilata, baie cu dus si cada, masina de spalat, fier si masa de calcat, televizor cu ecran plat, internet WiFi si centrala proprie. Loc de parcare privat gratuit in fata imobilului.

Din momentul rezervarii, va vom pune la dispozitie toate informatiile necesare pentru a va asigura un check-in usor. In perioada sederii dumneavoastra ne puteti contacta daca aveti nevoie de orice informatie. Vorbim romana si engleza.

Apartamentul este situat in cel mai nou si modern complex rezidential, aflat la 100m de cel mai mare mall din Brasov, Coresi Shopping Resort, unde puteti gasi o varietate larga de restaurante, magazine si un centru modern de spa si fitness. Centrul vechi al Brasovului, Piata Sfatului, este la o distanta de doar 10 minute de mers cu masina. Poiana Brasov se afla la o distanta de 25 de minute de mers cu masina.

Promovează unitatea "Apartament Coresi Transylvania Boutique"
Eşti deţinătorul unităţii "Apartament Coresi Transylvania Boutique"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Apartament Coresi Transylvania Boutique

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.