Apartament Residence Ilmir  ★★★ - Sibiu

Cazare în Apartament Residence Ilmir  ★★★ - Sibiu

Cazare verificată - Această unitate de cazare a fost verificată de Travelminit.ro, prin urmare informațiile sunt conforme cu realitatea.

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

apartament în regim hotelier situat la etajul 1, în bloc cu lift compus din 2 camere cu ieșiri pe terase, baie și bucătărie separată.

Evaluări de la oaspeții cazați in Apartament Residence Ilmir

Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.

Detalii despre Apartament Residence Ilmir

apartament
4 (2 camere, 1 baie)
după ora 15
înainte de ora 12
nu
nu
permis în unele locuri
română, engleză
Rezervare fără avans!
Nu este necesară nici plata în avans, nici card de credit, astfel rezervarea poate fi anulată oricând!
Suma se achită la fața locului la proprietar.

Dotări și servicii

apartament în regim hotelier situat la etajul 1, în bloc cu lift compus din 2 camere cu ieșiri pe terase, baie și bucătărie separată.

Parcare

  • Parcare
  • Parcare în apropiere

Servicii

  • Internet / WiFi - gratuit
  • Încălzire - gratuit

Descriere

Apartamentul este compus din dormitor cu pat matrimonial, living generos cu colțar extensibil, bucatarie, baie, 2 terase amenajate pentru fumatori si nu numai, 1 loc de parcare rezervat in fata imobilului. Bucataria utilata, cafea si ceai din partea casei, lenjerii de pat, prosoape de baie, papuci de casa.

Facilitati : internet si cablu tv, aer conditionat si masina de spalat haine. Capacitatea maxima de cazare este de 4 persoane.

Apartamentul este situat intr-o zona linistita a Sibiului in cartierul Valea Aurie , intr-un complex de 4 blocuri , la 4 km distanta fata de centru , la 5 min de mers cu mașina de Gradina Zoologica si Muzeul Satului, pentru ski se poate urca foarte usor in statiunea Paltinis, in apropierea apartamentul se gasesc magazine alimentare si statie de autobuz .

La cererea clientului se poate oferi transfer de la aeroportul Sibiu.

Verifica disponibilitate