Cazare în Cabana Ceahlău - Izvoru Muntelui

Oferta cazare în Cabana Ceahlău  ★★ - Izvoru Muntelui

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

La intrarea în statiunea Izvorul Muntelui din Bicaz se află Cabana Ceahlău unde găsiți cele mai mici prețuri pentru cazare din zonă.

Evaluări de la oaspeții cazați in Cabana Ceahlău
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Detalii despre Cabana Ceahlău
cabană
10 (5 camere, 3 băi)
interzis
română, engleză
Rezervare fără avans!
Nu este necesară nici plata în avans, nici card de credit, astfel rezervarea poate fi anulată oricând!
Suma se achită la fața locului la proprietar.
Dotări și servicii

La intrarea în statiunea Izvorul Muntelui din Bicaz se află Cabana Ceahlău unde găsiți cele mai mici prețuri pentru cazare din zonă.

Parcare
 • Parcare
TravelMinit.ro
Cum as putea sa fac o rezervare direct de la proprietar?
Prin Travelminit.ro
- Cel mai bun preț garantat!
- Fără taxă de rezervare!
Intra acum
Descriere

Vă veți convinge si de calitatea serviciilor dupa ce veți privi câteva din pozele de la cabana, din interior sau din exterior, dar mai cu seama după primirea oferită de gazde, de fiecare data cand poposiți la poalele Muntelui Ceahlău.

Se poate observa cu usurința stilul rustic al ornamentelor care se imbină cu aerul puternic de munte dar si cu acel confort, cu care suntem obisnuiți de acasa, fiecare dintre noi si de care suntem intotdeauna placut surprinși sa îl regăsim pe astfel de meleaguri.

Indiferent dacă este vreme buna sau nu, daca este vara sau iarnă, daca plouă sau ninge, cu siguranță vei petrece clipe de neuitat si vei reține trecerea ta pe la cabana Ceahlau ca cea mai bună ofertă pentru cazare pe care ai putea sa o găsesti dar mai ales pentru oportunitățile de petrecere a timpului liber si a sentimentului că esti la tine acasă.

Modul în care ești tratat, atmosfera creată si potențialul oferit de acest mic loc de vis sunt definitorii pentru oferta noastra de cazare si toate acestea se datoreaza faptului că noi, ca si gazde am ales sa va oferim o parte din bucuria noastră si toată înțelegerea pentru a va pune la dispoziție toate condițiile si exigențele pe care si noi ni le impunem odată cu voi.

Prin curte trece un pârâu al cărui farmec constă în susurul apei, care creaza o atmosferă placut și te îndeamnă sa ramâi noaptea în foișor la căldura unui foc de tabără.

Negreșit cine trece prin stațiunea Izvorul Muntelui de la poalele Muntelui Ceahlău va găsi tot ce-i trebuie si va descoperi mai mult de atât la Cabana Ceahlău.

Facilități: Parcare privată; Grădină sau zona verde; Bucătărie complet echipată; Recepție non-stop sau opțiunea de stocare cheie; TV în camere sau în hol; Schimb de prosoape și lenjerie de pat; Încălzire centrală; Închirieri biciclete.

Verifica disponibilitate
Atracții și evenimente în apropierea unității "Cabana Ceahlău"
Atracții
 • Munții Tarcău
 • Cascada Duruitoarea
 • Lacul Bicaz
  - 11 km
 • Mănăstirea Petru Vodă
  - 20 km
 • Cheile Bicazului
  - 22 km
 • Lacul Roșu
  - 25 km
 • Mănăstirea Agapia
  - 30 km
Stațiuni şi Băi
Pârtii de schi
Promovează unitatea "Cabana Ceahlău"
Eşti deţinătorul unităţii "Cabana Ceahlău"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Cabana Ceahlău

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.
As face o rezervare. E disponibil?