Cazare în Cabana Turistica Frasin - Dragoslavele

Oferta cazare în Cabana Turistica Frasin  ★★★ - Dragoslavele

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Cabana Frasin este un loc de întâlnire al oamenilor cu natura, o bază accesibilă de relaxare sau plecare către numeroase obiective turistice.

Evaluări de la oaspeții cazați in Cabana Turistica Frasin
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Detalii despre Cabana Turistica Frasin
26 (9 camere, 10 băi)
după ora 14
înainte de ora 12
nu
nu
permis în unele locuri
română, engleză
3% din valoarea rezervării.
Inclus în preț.
Cabana Turistica Frasin oferă:
Cameră Standard pentru 2 persoane cu pat matrimonial
pentru 2 persoane, 1 noapte
Dotări și servicii

Cabana Frasin este un loc de întâlnire al oamenilor cu natura, o bază accesibilă de relaxare sau plecare către numeroase obiective turistice.

Zone comune
 • Sală de mese
 • Zonă pentru fumători
 • Living
 • Camere de supraveghere în zonele comune
Exterior
 • Mobilier de grădină
 • Zonă de picnic
 • Terasă la soare
 • Grătar - gratuit
 • Ceaun - 100 lei/sesiune
 • Zonă de relaxare
 • Grădină / Curte / Zonă verde
Parcare
 • Parcare pe stradă - gratuit
Distracție
 • Echipament de joacă pentru exterior
 • Cărți, DVD-uri, muzică pentru copii
 • Tururi de mers pe jos - 50 lei/sesiune
 • Tururi de mers pe bicicletă - gratuit
 • Tururi despre cultura locală - 50 lei/sesiune
 • Închirieri biciclete - 5 lei/oră
 • Bibliotecă - gratuit
Servicii
 • Pătuț - gratuit
 • Internet / WiFi - gratuit
 • Încălzire - gratuit
 • Servicii de splălătorie - 50 lei/sesiune
TravelMinit.ro
Cum as putea sa fac o rezervare direct de la proprietar?
Prin Travelminit.ro
- Cel mai bun preț garantat!
- Fără taxă de rezervare!
Intra acum
Descriere

Toate cele bune,ne bucurăm că ați ales Cabana Frasin!

In aceasta cabana se asculta doar folk,blues- jazz,rock (nu neaparat satanic) si toate derivatele lor culturale, evident la un volum mic. Muzica este in surdina sau deloc dupa 10 seara . Exceptie fac doar evenimentele private, cu rezervari in exclusivitate,sau dezlegarile la distractie in cadrul pachetelor de sarbatori ( Revelion, Craciun, 1 Mai, 1 Dec) Avem o intoleranta grava la dansul din buric, la sunete cu iz de manele si speciile lor subculturale. In caz ca nu va regasiti in aceasta zona,‬sau,‭ ‬cel puţin,‭nu aveti ‬disponibilitatea adaptării, este inutil sa parcurgeti site-ul in vederea unei rezervari.

Utilitățile și facilitățile Cabanei Turistice Frasin :

Înţelegem nevoile specifice unui turist urban,‭ ‬de aceea,‭ ‬vă punem la dispoziţie toate facilităţile civilizaţiei:‭ ‬apă curentă rece‭ ‬şi caldă,‭ ‬încălzire cu centrală proprie în cabana principală‭ ‬şi cu sobe de teracotă în celelalte,‭ TV si ‬Internet, pentru că, după cum spuneau strămoşii noştri viteji, în timp ce-i băteau pe turci cu pumnul gol, internetul e frate cu românul:)) ‬telefon,‭ ‬frigider pentru alimente,‭ ‬parcare pentru maşini‭ ‬şi biciclete,‭ ‬centru de prim ajutor,‭ ‬punct de informare turistică‭ ‬şi staţie de sonorizare.‭ Vă oferim preţuri foarte accesibile‭ ‬şi un număr limitat de locuri‭ ‬-.‭ ‬Asta înseamnă că avem un număr mai mic de angajaţi.‭ ‬Desigur,‭ ‬nevoile dumneavoastră‭ ‬– mâncare delicioasă,‭ ‭ ‬lipsită de conservanţi‭ ‬şi potenţiatori de aromă,‭ ‬curăţenie impecabilă‭ ‬– vor fi acoperite.‭ ‬Dar vă vom găti un număr limitat de feluri‭ ‬şi vă vom invita să vă autoserviţi.‭ Mancarea se serveste bufet. ‬La fel‭ ‬şi cu băuturile.‭ ‬Avem un frigider cu bere,‭ ‬vin,‭ ‬sucuri naturale caracteristice muntelui‭ (‬cătină,‭ ‬brad,‭ ‬alte bunătăţi.‭) ‬Vă invităm să vă‭ ‬ţineţi singur socoteala băuturilor consumate‭ ‬şi să le plătiţi cu bună credinţă.‭

Vă punem la dispoziţie un număr mare de trasee‭ ‬– şi harti; am făcut‭ ‬ refugii si poteci spre locuri incredibil de frumoase‭ ‬şi aproape virgine:‭ ‬Cheile Ghimbavului,‭ ‬Cheia Mare a Dâmboviţei,‭ ‬Lacul Domniţei‭ ‬şi Lacul Verde,‭ ‬Muntele Cioara,‭ ‬Culmea vestică a Leaotei,‭ ‬Cetăţile de piatră din Piatra Dragoslavelor,‭ ‬etc.‭ ‬Cum aşa,‭ ‬multe din aceste nume nu vă sună familiar‭? ‬Iată de ce merită descoperte‭ ‬şi savurate.‭ ‬Legendele locului sunt din partea casei.‭

Aici organizam ture si excursii cu oaspetii nostri, inclusiv tabere tematice de ecoturism montan.‭

Regulile Casei , 3 la numar :

Spaţiile pe care vi le vom pune la dispoziţie ‬sunt concepute,‭ ‬gândite‭ ‬şi decorate cu gândul de a vă reda sentimentul‭ ‬„de acasă‭”‬,‭ ‬şi vă vom ruga să le respectaţi ca atare.‭

‭ Cum nu ne aflăm în vreo stațiune “pitoreasca” cu trotuare amenajate, cluburi sau discoteci ci suntem înconjurați de pădure, pe aici vacile și oile mai zburdă încă nestingherite,vă informam că,la noi, pantofii cu toc cui,umbrela,costumul și rochiile de seară sunt doar câteva din lucrurile perfect inutile.

1-Dată fiind intimitatea tipică unei cabane,‭ ‬e ideal să predomine afinitatea cultural‭ ‬– muzicală între vizitatori,‭ ‬sau,‭ ‬cel puţin,‭ ‬disponibilitatea adaptării.‭ ‬Nu tolerăm si nu facem compromisuri pentru manele,‭ ‬muzica de club‭ ,etno-populare ‬şi alte genuri‭ ‬„de consum‭”‬.‭ ‬În cazul nostru,‭ ‬„ceva să placă la toată lumea‭”‬ se referă strict la folk ,pop-rock, rock si blues-‭ ‬jazz‭.

2-‭ ‬Nu se fumează în spaţiile interioare.Avem la dispozitie curtea si terasa cabanei pe timpul verii,un foişor încălzit cu sobă pentru iarna.Cabanele vrem să le păstrăm în condiţia bună de acum pentru cât mai mulţi vizitatori,poate chiar pentru următoarea voastra vizită

3-Pentru interior,‭ ‬vă rugăm să vă aduceţi încălţăminte curată de acasa sau sa acceptaţi papucii de casă pe care vi-i punem la dispoziţie.‭

În momentul în care aţi făcut o rezervare,‭ ‬se presupune că aţi citit acest text‭ ‬şi că vă doriţi de la această vacanţă exact lucrurile pe care suntem dispuşi să vi le oferim.‭

Pe scurt,‭ ‬experienţa pe care o veţi trăi vizitând cabina noastră va fi una intim prietenească‭ ‬şi lipsită de fiţe,‭ ‬dar autentic montană.‭ ‬Vă doriţi acest lucru‭? ‬E minunat,‭ ‬vă aşteptăm cu braţele deschise.‭ ‬Vă doriţi muzică de club,‭ ‬servicii impersonale a la carte‭ ‬şi preţuri aferente‭? ‬Sunt nenumărate pensiuni care vă aşteaptă cu tot dragul.

Structura de cazare

Camerele 4, 5 – camere duble twin

Camera 1 – camera dubla matrimoniala

Camerele 2,3,6,7 – camere triple

Cabana Family (Casuta Family) este un duplex, gandit pt o familie sau 4 prieteni apropiati, conţine două camere unite prin scară interioară; la etaj, două paturi single, la parter, o canapea extensibilă pentru două locuri; o baie cu ciubar de lemn, balcon, terasă, internet wireless, încălzire la sobă teracotă. Pe timpul iernii, incalzirea facandu-se la soba cu lemne, nu cazam copii sub 7 ani .

Cabana Art ( Casuta Hobbit tineret), incap 3-5 persoane, corp separat, rustică, decorată cu articole hand-made; o baie cu ciubăr de stejar, încălzire la sobă de teracotă. Se doarme la priciuri pe saltele aflate pe un cat suspendat, cu acces pe o scara verticala. Nu cazam copii sub 7 ani.

Casuta de lut, cu acoperis verde are destinatie speciala . Este deschisa in permanenta si se adreseaza exclusiv turistilor in tranzit ce merg pe traseele montane de legatura intre Leaota, Crai si Iezer. Pentru ea nu se fac rezervari in prealabil. Are baie proprie,deficitara iarna, incalzire la soba, curent electric , wi-fi. Se doarme pe saltele.

Verifica disponibilitate
Promovează unitatea "Cabana Turistica Frasin"
Eşti deţinătorul unităţii "Cabana Turistica Frasin"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Cabana Turistica Frasin

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.
As face o rezervare. E disponibil?