Cazare în Calea Poienii Penthouse - Brașov

Oferta cazare în Calea Poienii Penthouse  ★★★ - Brașov

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Oferind o piscină în aer liber, Penthouse Calea Poienii este situat la 3 minute cu mașina de centrul istoric al Brașovului.

Evaluări de la oaspeții cazați in Calea Poienii Penthouse
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Detalii despre Calea Poienii Penthouse
vilă
14 (6 camere, 6 băi)
după ora 14
înainte de ora 11
nu
nu
interzis
română, engleză, italiană, spaniolă
Rezervare fără avans!
Nu este necesară nici plata în avans, nici card de credit, astfel rezervarea poate fi anulată oricând!
Suma se achită la fața locului la proprietar.
Dotări și servicii

Oferind o piscină în aer liber, Penthouse Calea Poienii este situat la 3 minute cu mașina de centrul istoric al Brașovului.

Exterior
  • Grătar - gratuit
  • Grădină / Curte / Zonă verde
Parcare
  • Parcare
Wellness
  • Piscină
Servicii
  • Internet / WiFi - gratuit
  • Încălzire - gratuit
Descriere

Calea Poienii Penthouse este locatia perfecta pentru o evadare romantica, aceasta oferindu-va un cadru linistit de odihna si relaxare in mijlocul naturii.

Situata pe Drumul spre Poiana Brasov, la 3 minute de mers cu masina de centrul istoric si 5 minute de Poiana Brasov, cu o priveliste senzationala spre Brasov, Tampa si Masivul Postavarul, este clar ca acest hotel a fost conceput cu intimitate si mult bun gust.

Dimensiunea sa de boutique te face sa te simti ca intr-un refugiu intim, departe de agitiatia cotidiana, completat de decorul si atmosfera autentica.

Aceasta Vila poate fi inchiriata si integral pentru evenimente corporatiste, team buildinguri, weekenduri de familie si alte evenimente private.r.

Un restaurant și un supermarket se află la mai puțin de 3 km de vila. Zona de schi Poiana Brașov se află la 5 minute de mers cu mașina, iar Piața Consiliului Brașov se află la mai puțin de 3,5 km. Castelul Bran se află la 30 km. O stație de autobuz este la 100 de metri de Calea Poienii, în timp ce Gara Brașov este la 6,3 km distanță.Solicitaţi o modificare

Facilități: Internet gratuit; Parcare privată; Grădină sau zona verde; Bucătărie complet echipată; TV în camere sau în hol; Schimb de prosoape și lenjerie de pat; Piscină; Încălzire centrală.

Promovează unitatea "Calea Poienii Penthouse"
Eşti deţinătorul unităţii "Calea Poienii Penthouse"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Calea Poienii Penthouse

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.
As face o rezervare. E disponibil?