Cazare în Casa de Oaspeți Lacul Liniștit - Moneasa

Oferta cazare în Casa de Oaspeți Lacul Liniștit  ✿✿✿ - Moneasa

Cazare verificată - Această unitate de cazare a fost verificată de Travelminit.ro, prin urmare informațiile sunt conforme cu realitatea.

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Dacă ne vizitați o singură dată vă garantăm că vă vor încânta personalul nostru de o pregătire excelentă și condițiile de cazare.

Evaluări de la oaspeții cazați in Casa de Oaspeți Lacul Liniștit
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Detalii despre Casa de Oaspeți Lacul Liniștit
34 (14 camere, 14 băi)
nu
interzis
română, engleză
Casa de Oaspeți Lacul Liniștit oferă:
Cameră pentru 2 persoane
pentru 2 persoane, 1 noapte
Verifica disponibilitate
Dotări și servicii

Dacă ne vizitați o singură dată vă garantăm că vă vor încânta personalul nostru de o pregătire excelentă și condițiile de cazare.

Exterior
 • Grătar - gratuit
 • Ceaun - gratuit
Parcare
 • Parcare
Servicii
 • Masă
 • Internet / WiFi - gratuit
 • Încălzire - gratuit
TravelMinit.ro
Cum as putea sa fac o rezervare direct de la proprietar?
Prin Travelminit.ro
- Cel mai bun preț garantat!
- Fără taxă de rezervare!
Intra acum
Descriere

Datorita problemelor cotidiene pe care le intampinam avem o nevoie tot mai mare in viata noastra de perioade de relaxare prin intermediul carora sa ne recuperam resursele de energie epuizate.

In acest sens noi venim in intampinarea dumneavoastra cu o oferta foarte avantajoasa care va atinge cu siguranta acest obiectiv. Moneasa este una din principalele atractii turistice ale judetului Arad iar in contextul acestei statiuni oferta noastra se distinge prin rafinament, cadru natural unic si servicii de cea mai buna calitate.

Daca ne vizitati o singura data va garantam ca va vor incanta personalul nostru de o pregatire excelenta, conditiile de cazare si calitatea superioara a produselor oferite. Toate acestea vor reusi cu succes sa intregeasca un concept care are capacitatea sa va ofere o stare de spirit reconfortanta.

Pensiunea-Restaurant Lacul Linistit si-a deschis portile in iunie 2010, si isi ofera serviciile intr-o locatie unica, lacul linistit din inima statiunii Moneasa.

Pensiunea pune la dispozitia clientilor sai, 14 spatii de cazare, restaurant a-la-carte cu 60 locuri, terasa acoperita, terasa in aer liber, gratar, debarcader cu barcute si hidrobiciclete, spatiu amenajat pentru pescuit, parcare privata, internet wíreless, room-service, telefon, internet, fax.

Spatiile de cazare (3 camere duble twin, 6 camere duble matrimoniale, 4 camere triple si un apartament) dispun de grup sanitar propriu dotat cu cabina de dus si uscator de par, televizor cu cablu tv, minibar si balcon panoramic. Micul dejun , este inclus in tariful de cazare.

Pensiunea-Restaurant Lacul Linistit, organizeaza la cerere intalniri, receptii, cu diferite teme, conferinte. Locatia se poate transforma in locul ideal pentru nunti, botezuri, petreceri private sau aniversari. Restaurantul are o capacitate maxima de 100 persoane pentru organizarea acestor evenimente.

Prin prisma cadrului natural unic, serviciile oferite de pensiunea noastra, va vor crea amintiri de neuitat in orice anotimp.

Va asteptam cu drag!

Verifica disponibilitate
Atracții și evenimente în apropierea unității "Casa de Oaspeți Lacul Liniștit"
Atracții
 • Munții Codru-Moma
 • Cascada Vârciorog
 • Cascada Evantai
  - 33 km
Stațiuni şi Băi
Pârtii de schi
 • Pârtie de schi Arieșeni
  - 32 km
Promovează unitatea "Casa de Oaspeți Lacul Liniștit"
Eşti deţinătorul unităţii "Casa de Oaspeți Lacul Liniștit"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Casa de Oaspeți Lacul Liniștit

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.
As face o rezervare. E disponibil?