Cazare în Casa Doina - Dunavățu de Jos

Oferta cazare în Casa Doina  ✿✿✿ - Dunavățu de Jos

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Casa Doina dispune de parcare proprie și acces direct la canalul ce face legătura cu toate zonele de renume aflate în apropierea satului.

Evaluări de la oaspeții cazați in Casa Doina
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Detalii despre Casa Doina
casă de vacanță
6 (3 camere, 3 băi)
da · gratuit
română
Plată în avans!
Suma totală trebuie achitată în avans pentru proprietar după rezervare.
Dotări și servicii

Casa Doina dispune de parcare proprie și acces direct la canalul ce face legătura cu toate zonele de renume aflate în apropierea satului.

Exterior
  • Grătar - gratuit
  • Ceaun - gratuit
  • Grădină / Curte / Zonă verde
Parcare
  • Parcare
Wellness
  • Piscină pentru copii - gratuit
Servicii
  • Internet / WiFi - gratuit
Descriere

Casa Doina dispune de parcare proprie si acces direct la canalul ce face legatura cu toate zonele de renume aflate in apropierea satului: lacul Razelm, complexul de lacuri si japse Holbina, Solomon, Oaia, canal Dunavat, Dranov, Perivolovca si multe altele, precum si cu mirificele peisaje ale intregii Delte.

Pontonul se afla la 500m fata de noi, langa biserica satului. Vis a vis de casa este canalulu satului de unde se pleaca in excursii sau se pot lansa barcile . In fata casei se afla o alimentara de unde turistii pot sa-si faca aprovizionarea.nsarea barcilor se afla

Va oferim cazare in 3 camere a cate 2 locuri de dormit. Fiecare camera are aer conditionat, televizor cu ecran plat, grup sanitar propriu cu dus si apa calda in permanenta. Doua căsuțe a câte doua locuri fiecare, dotate cu aer condiționat, frigider, televizor și baie proprie.

Casa dispune de un living mare, multifunctional, dotat cu ceea ce este necesar pentru prepararea si servirea hranei (aragaz, cuptor cu microunde, filtru cafea, frigider, congelator, vesela, etc. ) unde, daca doresc clientii isi pot pregati singuri felurile de mancare preferate.

Tot aici, aveti la dispozitie pentru petrecerea timpului liber - masa de ping-pong, masa de biliard, bicicleta fitness televiziune prin satelit, , sah, rummy.

Deasemeni, Casa Doina are un foisor si o terasa amenajata pentru servirea mesei in aer liber, iar in curte: gratar clasic, gratar disc, ceaun cu pirostrie . Parcarea, accesul la dotarile casei sunt incluse in pretul cazarii.

Va asteptam cu drag si voie buna!

Promovează unitatea "Casa Doina"
Eşti deţinătorul unităţii "Casa Doina"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Casa Doina

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.