Cazare în Casa Vlăsia - Snagov

Oferta cazare în Casa Vlăsia  ★★★ - Snagov

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Casa Vlăsia este un loc născut din dragoste pentru frumos, liniște, mâncare sănătoasă și relaxare în natură. Han ca odinioară, înconjurat de păduri.

Evaluări de la oaspeții cazați in Casa Vlăsia
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Detalii despre Casa Vlăsia
hotel
70 (35 camere, 35 băi)
după ora 14
înainte de ora 12
interzis
română, engleză
Rezervare fără avans!
Nu este necesară nici plata în avans, nici card de credit, astfel rezervarea poate fi anulată oricând!
Suma se achită la fața locului la proprietar.
Dotări și servicii

Casa Vlăsia este un loc născut din dragoste pentru frumos, liniște, mâncare sănătoasă și relaxare în natură. Han ca odinioară, înconjurat de păduri.

Parcare
  • Parcare
Wellness
  • Piscină
Servicii
  • Masă
Descriere

Grija și dragostea pentru natură se regăsesc și în modul în care am gândit hanul și clădirile care compun ferma. Astfel, pentru încălzire, folosim doar biomasă nepoluantă, cu pierderi reduse de căldură, iar cenușa rezultată din ardere închide ciclul ecologic, în momentul în care o împrăștiem peste culturile agricole, pe post de îngrășământ.

Iar ferma de animale ne ajută de asemenea să fertilizăm pământul fără să folosim substanțe nesănătoase. Acest ciclu natural ne oferă echilibrul sustenabilității și avantajele independenței de comerțul alimentar modern.

Din dorința de a redescoperi gusturile tradiționale, am creat o adevărată fermă ecologică, cu grădini de legume, livezi și viță de vie, crescute cu grijă și din pasiune pentru spiritul autentic românesc.

Astfel, meniul nostru cuprinde doar feluri de mâncare tradițională preparate cu gijă și cu atenție la detalii de către maeștrii noștri bucătari. Fie că e vorba despre zacusca făcută din legume crescute în ferma noastră ecologică, de o friptură delicioasă sau de sărmăluțele în foi de viță de vie, mâncarea pe care o servim la Casa Vlăsia te va purta printr-o adevărată aventură gastronomică.

Te așteptăm să treci pe la noi și să o încerci.

Casa Vlăsia dispune de 35 camere distribuite pe 3 etaje. Toate camerele sunt spațioase, cu vedere spre grădină și sunt mobilate într-un stil modern, cu accent pe culori calde și relaxante. Te așteptăm în camerele noastre elegante, fiecare cu farmecul și cu stilul propriu și adaptate pentru orice nevoi.

''Activități'

Casa Vlăsia este locul perfect pentru relaxare în mijlocul naturii. La noi te vei putea reinventa, alături de prieteni sau de familie, într-un mediu reconfortant, departe de stres și de viața cotidiană de la oraș. Pentru că, oricât de activ ai fi, doar tu știi cât de multă nevoie ai de momente de liniște. Le găsești aici.

CASA VLASIA ofera un cadru optim intalnirilor dumneavostra de afaceri.

Cele doua sali de conferinte Polivalenta si Aligote sunt modern mobilate si echipate, dispunand de flipchart, videoproiector si ecran de proiectie, sistem audio, acces la internet si microfoane mobile, oferind garantia unui eveniment de succes.

Vinurile noastre sunt realizate din struguri crescuți în viile Casa Vlăsia.

La fiecare recoltă, strugurii sunt culeși cu atenție, apoi sunt transportați în loturi mici la vinărie. Aici, oamenii noștri fac o ultimă sortare, apoi strugurii sunt puși în recipiente pentru fermentare. Maturizarea vinului are loc în butoaiele de stejar din pivnițele noastre, unde temperatura și umiditatea sunt ideale. Apoi, după degustare și după o selecție riguroasă, vinurile sunt pregătite pentru servire. Lucrăm cu pasiune pe tot parcursul anului pentru calitatea lor. Care trebuie să fie ireproșabilă.

La fiecare recolta, strugurii sunt culesi cu atentie, apoi sunt transportati in loturi mici la vinarie. Aici, oamenii nostri fac o ultima sortare, apoi strugurii sunt pusi in recipiente pentru fermentare. Maturizarea vinului are loc in butoaiele de stejar din pivnițele noastre, unde temperatura si umiditatea sunt ideale. Apoi, dupa degustare si dupa o selectie riguroasa, vinurile sunt pregatite pentru servire. Lucram cu pasiune pe tot parcursul anului pentru calitatea lor. Care trebuie să fie ireprosabila.

Vita-de-vie eco: la capatul fiecarui rand exista un trandafir, sensibil la aceleasi boli cu vita, care da semnalul in cazul unei imbolnaviri. Aracii sunt dintr-un lemn special, adus din Italia, care nu mucegaieste si rezista timp de 50 de ani.

Daca vreti sa cunoasteti mai multe despre vinuri, participarea la o degustare de vinuri organizata de Casa Vlasia este cea mai buna alegere.

TARIFE CAZARE

  • Tarife Hotel Casa Vlasia *** Week- Days

Standard Matrimoniala / Twin – single 50 EURO

Standard Matrimoniala / Twin – double 58 EURO

Delux Matrimoniala – single 69 EURO

Delux Matrimoniala – double 69 EURO

Apartament – single 80 EURO

Apartament – double 80 EURO

Day Use (3h – fara mic dejun) 45 EURO

Supliment Cazare al 3-lea adult 12 EURO

  • Tarife Hotel Casa Vlasia *** Week- End

Standard Matrimoniala / Twin – single 51 EURO

Standard Matrimoniala / Twin – double 59 EURO

Delux Matrimoniala – single 70 EURO

Delux Matrimoniala – double 70 EURO

Apartament – single 81 EURO

Apartament – double 81 EURO

Day Use (3h – fara mic dejun) 45 EURO

Supliment Cazare al 3-lea adult 12 EURO

Facilități: Internet gratuit; Parcare privată; Grădină sau zona verde; Bucătărie complet echipată; Recepție non-stop sau opțiunea de stocare cheie; TV în camere sau în hol; Schimb de prosoape și lenjerie de pat; Piscină; Aer condiționat; Încălzire centrală.

Promovează unitatea "Casa Vlăsia"
Eşti deţinătorul unităţii "Casa Vlăsia"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Casa Vlăsia

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.