Cazare în Hotel Concordia - Târgu Mureș

Oferta cazare în Hotel Concordia  ★★★★ - Târgu Mureș

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Situat în zona 0 al orașului Tg. Mureș, Hotel Concordia devine un refugiu la îndemâna oricui pentru orice sfârşit de săptămână la un confort de 4****

Evaluări de la oaspeții cazați in Hotel Concordia
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Detalii despre Hotel Concordia
hotel
68 (34 camere, 36 băi)
după ora 13
înainte de ora 12
da
nu
interzis
română, engleză, italiană
Rezervare fără avans!
Nu este necesară nici plata în avans, nici card de credit, astfel rezervarea poate fi anulată oricând!
Suma se achită la fața locului la proprietar.
Dotări și servicii

Situat în zona 0 al orașului Tg. Mureș, Hotel Concordia devine un refugiu la îndemâna oricui pentru orice sfârşit de săptămână la un confort de 4****

Parcare
 • Parcare
Wellness
 • Piscină
 • Jacuzzi - gratuit
 • Saună
Servicii
 • Masă
 • Pătuț - gratuit
 • Internet / WiFi - gratuit
 • Încălzire - gratuit
TravelMinit.ro
Cum as putea sa fac o rezervare direct de la proprietar?
Prin Travelminit.ro
- Cel mai bun preț garantat!
- Fără taxă de rezervare!
Intra acum
Descriere

Situat in zona 0 al orasului Tg. Mures, Hotel Concordia devine un refugiu la îndemâna oricui pentru orice sfârşit de săptămână al locuitorilor din marile orase. Construit în stilul arhitectural, hotelul reuşeşte să pună într-un echilibru perfect frumuseţea, nobleţea şi farmecul vechiului cu confortul oferit de tehnica modernă, toate unite într-un decor de vis, in ideea de a oferi căldură, liniştea şi intimitatea dorită de fiecare dintre noi. Dotat la cele mai înalte standarde Hotelul Concordia oferă oaspeţilor săi o gamă largă de servicii indiferent de anotimp sau de scopul şederii.

Obiectivul principal al hotelului este să asigure turiştilor o gamă cât mai complexă si profesionista de servicii, urmărind satisfacerea clienţilor săi. Structura organizatorică a hotelului prezintă dispunerea logică a compartimentelor unitaţii şi a secţiilor sale de producţie, fiind structurate astfel: Departamentul rezervari, contabilitate, housekeeping, si departamentul tehnic.

In cadrul hotelurilor există o varietate de tipuri de camere oferite spre închiriere, ce pot fi clasificate după cateva criterii precum: numărul şi mărimea paturilor, amplasarea camerei în hotel, dotările oferite clienţilor. Existenta unor tipuri de camere diferite in acelaşi hotel are dublu scop: acela de a oferi servicii adaptate nevoilor clienţilor, dar şi de a obţine o diferenţiere tarifară, Tarifele de cazare practicate de hotelul nostru includ: micul dejun bufet suedez, TVA, şi acces la saună si jacuzzi. Centru de relaxare: bazin pentru inot, saună, jacuzzi, duşuri şi vestiare. Un restaurant elegant, confortabil, construit cu bun gust şi rafinament, cu o capacitate de 50 de locuri, un bar modern. Centrul de infrumusetare, unde intalnesti adevarati profesionisti te asteapta cu sedinte speciale pentru tratamente faciale, cosmetice, precum si salon de infrumusetare.

Facilităţile generale includ: acces internet, bar, parcare, restaurant mic dejun, sală de conferinţe, seif la recepţie, terasă. Dotarile în camere presupun : acces internet, baie proprie, paturi confortabile, cu saltele si saltele suprapuse, minibar/frigider, paturi separate/twin, telefon, TV, uscător de păr.

Activitatile sportive si de relaxare cuprind : inot, sauna, jacuzii si centru de masaj.

Serviciile cu plată sunt: coafor, cosmetică, parcare, acces internet premium. Serviciile fară plată sunt :internet, parcare, transmiterea de mesaje, trezirea la cererea clientului,transportul bagajelor,info-center, rezervare de bilete, comenzi taxi, curierat, informaţii turistice.

Facilități: Internet gratuit; Parcare privată; Recepție non-stop sau opțiunea de stocare cheie; TV în camere sau în hol; Schimb de prosoape și lenjerie de pat; Piscină; Aer condiționat; Încălzire centrală; Lift.

Verifica disponibilitate
Atracții și evenimente în apropierea unității "Hotel Concordia"
Atracții
 • Castelul Teleki
  - 15 km
Stațiuni şi Băi
Aeroporturi
 • Aeroportul Internațional Transilvania, Târgu Mureș
  - 14 km
Evenimente
 • Festivalul Filmului European Târgu-Mureș
 • Ziua Internațională a Jazz-ului Târgu-Mureș
Promovează unitatea "Hotel Concordia"
Eşti deţinătorul unităţii "Hotel Concordia"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Hotel Concordia

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.
As face o rezervare. E disponibil?