Cazare în Hotel Meteor - Cluj-Napoca

Oferta cazare în Hotel Meteor  ★★★ - Cluj-Napoca

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Fiind situat in centrul orasului, Cluj-Napoca unitatea de cazare nu are parcare proprie.Nu acceptam plata cu tichete de vacanta.

Evaluări de la oaspeții cazați in Hotel Meteor
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Detalii despre Hotel Meteor
55 (29 camere, 29 băi)
după ora 12
înainte de ora 12
nu
nu
interzis
maghiară, română, engleză
Hotel Meteor oferă:
Cameră pentru o persoană
pentru 1 persoană, 1 noapte
Dotări și servicii

Fiind situat in centrul orasului, Cluj-Napoca unitatea de cazare nu are parcare proprie.Nu acceptam plata cu tichete de vacanta.

Servicii
  • Masă
  • Internet / WiFi - gratuit
  • Încălzire - gratuit
Descriere

Hotelul Meteor a fost amenajat si dat in folosinta in anul 2001, in luna octombrie 2016 a fost renovat, fiind construit pe parterul unei cladiri ce dateaza din anul 1400 , si care este clasificata monument istoric.

Hotelul este situat in centrul civic al Municipiului Cluj -Napoca (zona zero) in fata caruia este zona pietonala, pe care sunt 2 fantani arteziene si este amplasata statuia Lupi Capitolinu Lupoaica cu Romulus si Remus donate de municipalitatea Romei in 28 sept 1921.

Hotelul Meteor Dispune de 29 camere pentru cazare din care 6 single, 18 duble (din care 7 cu pat matrimonial si 11 twin) , 3 triple (contin 1 pat matrimonial si 1 pat pt. 1 persoana) si 2 apartamente.

Este clasificat la 3 stele si dispune de urmatoarele dotari: Minibar, aer conditionat mobil, telefon cu iesre internationala , televiziune prin cablu, detector de incendiu in fiecare camera, uscator de par, servicii internet gratuite si pune la dispozitia turistilor un tableta.

Tarifele de cazare practicate de Hotelul Meteor sunt printre cele mai ieftine din zona centrala a orasului Cluj- Napoca.

In tariful de cazare este inclus TVA si micul dejun care se serveste in sistem ,,buffet suedez” la salonul de mic dejun deschis in interiorul hotelului.

Fiind situat in centrul orasului, Cluj-Napoca unitatea de cazare este in aproprierea tuturor institutiilor de interes general (50-300m) cum ar fi: statuia Matei Corvin, statuia Avram Iancu, statuia Sf Gheorghe, statuia A. I. Cuza, Catedrala Sf Mihail, Catedrala Ortodoxa Romana, Teatrul si Opera Romana, Universitatea Babes-Bolyai, Prefectura si Consiliul Judetean, Primaria Municipala, 12 sucursale bancare, Clinicile si Spitalele, Gradina Botanica si Muzee.

Este usor de ajuns la Aeroport cca 10-15 minute; gara 5 minute; Expo Transilvania 5 minute. Fiind pe artera principala este usor de iesit spre orice directie, Bucuresti, Oradea, spre Zalau ori spre Baia Mare.

Hotelul Meteor este situat in centrul orasului Cluj-Napoca pe artera principala, este usor de gasit de catre cei interesati care intra in Cluj din toate cele 4 puncte cardinale.

Promovează unitatea "Hotel Meteor"
Eşti deţinătorul unităţii "Hotel Meteor"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Hotel Meteor

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.