Cazare în Hotel Panoramic - Râmnicu Vâlcea

Oferta cazare în Hotel Panoramic  ★★★ - Râmnicu Vâlcea

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Hotelul este amplasat central în Râmnicu Vâlcea, pe dealul Capela, la 300 m distanță de Muzeul de Artă și Biblioteca Județeană Vâlcea.

Evaluări de la oaspeții cazați in Hotel Panoramic
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Detalii despre Hotel Panoramic
hotel
69 (31 camere, 31 băi)
după ora 14
înainte de ora 12
nu
nu
interzis
română, engleză, italiană, franceză, greacă
50% avans, achitabil pentru proprietar în 3 zile lucrătoare după confirmarea rezervării prin transfer bancar!
Diferența rămasă se achită la fața locului la proprietar.
Hotel Panoramic oferă:
Mic dejun
pentru 2 persoane, 1 zile
Prânz
pentru 2 persoane, 1 zile
Cină
pentru 2 persoane, 1 zile
Demipensiune
pentru 2 persoane, 1 zile
Pensiune completă
pentru 2 persoane, 1 zile
Dotări și servicii

Hotelul este amplasat central în Râmnicu Vâlcea, pe dealul Capela, la 300 m distanță de Muzeul de Artă și Biblioteca Județeană Vâlcea.

Exterior
  • Grădină / Curte / Zonă verde
Parcare
  • Parcare
Servicii
  • Masă
  • Pătuț - gratuit
  • Internet / WiFi - gratuit
  • Încălzire - gratuit
Descriere

Hotel Panoramic*** este amplasat in zona centrala a municipiului Ramnicu Valcea, pe strada Colonel Badescu nr. 20, la poalele dealului Capela, aproape de centrele comerciale, de afaceri si de principalele puncte de referinta din oras, dar totusi ferit de aglomeratia orasului. Asezat intr-un cadru natural deosebit cu o vedere impresionanta asupra orasului hotelul reprezinta locul ideal de odihna si relaxare atat pentru turisti cat si pentru oamenii de afaceri.

Hotel Panoramic*** vine in intampinarea clientilor sai cu 25 camere duble (cu pat matrimonial sau cu paturi twin), 5 camere triple si un apartament. Cazarea se poate face atat in regim single cat si double, cu sau fara mic dejun. Camerele sunt spatioase, modern si frumos mobilate creand o atmosfera calda si primitoare. Fiecare camera este dotata cu baie proprie, aer conditionat minibar, TV cu cablu, birou, telefon, acces gratuit la Wi-Fi. Parcarea este gratuita.

La receptie exista spatiu pentru bagaje, seif, internet gratuit, informatii turistice utile. Restaurantul se afla la parter si are o capacitate de 30 de locuri, putand fi organizate diverse evenimente , intalniri de afaceri, prezentari de produse, mici conferinte.

Rugam oaspetii sa citeasca si sa respecte prevederile Regulamentului Hotelului, afisat atat in receptie , cat si in camere, in special articolul privind interdictia fumatului in incinta hotelului.

Promovează unitatea "Hotel Panoramic"
Eşti deţinătorul unităţii "Hotel Panoramic"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Hotel Panoramic

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.
As face o rezervare. E disponibil?