Cazare în Hotel Plutitor Serano - Tulcea

Oferta cazare ├«n Hotel Plutitor Serano  ÔśůÔśůÔśůÔśů - Tulcea

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuit─â, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei pl─âti direct proprietarului.
Rezerv─â acum! F─âr─â tax─â de rezervare!

Hotel Plutitor Serano**** - Croaziere Delta Dunarii

Evalu─âri de la oaspe╚Ťii caza╚Ťi in Hotel Plutitor Serano
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Detalii despre Hotel Plutitor Serano
hotel
20 (10 camere, 10 b─âi)
dup─â ora 12
înainte de ora 12
nu
nu
română
50% avans, achitabil pentru proprietar în 2 zile lucrătoare după confirmarea rezervării!
Diferen╚Ťa r─âmas─â se achit─â la fa╚Ťa locului la proprietar.
Dotări și servicii

Hotel Plutitor Serano**** - Croaziere Delta Dunarii

Exterior
  • Gr─âtar - gratuit
  • Ceaun - gratuit
Parcare
  • Parcare
Wellness
  • Jacuzzi - gratuit
Servicii
  • Mas─â
  • Internet / WiFi - gratuit
  • ├Änc─âlzire - gratuit
Descriere

Hotelul Plutitor ÔÇ×SERANOÔÇŁ este clasificat de Ministerul Dezvolt─ârii Regionale ┼či Turismului la categoria 4**** - structuri de primire cu func┼úiuni de cazare pe nave fluviale, ├«ndeplinind standardele U.E. de confort ┼či siguran┼ú─â.

Hotelul este dotat cu trei pun┼úi: pe prima sunt dispuse camerele, pe a doua restaurantul, terasa acoperit─â - cu o capacitate de 40 persoane ┼či estrada ÔÇô destinat─â programelor artistice, iar puntea a treia reprezint─â o teras─â deschis─â, dotat─â cu ┼čezlonguri si jacuzzi, pentru plaj─â ┼či admirarea mirificului peisaj al Deltei Dun─ârii.

SERANO**** are 10 camere duble, cu o capacitate de cazare de 20 persoane, fiecare camer─â dispun├ónd de grup sanitar propriu, cabin─â de du┼č, ap─â cald─â ┼či rece ├«n permanen┼ú─â, clim─â asistat─â electronic - ajustabil─â ├«n fiecare camer─â, plase contra insectelor la ferestre.

Restaurantul, cu o suprafa┼ú─â de 60 mp ┼či capacitate de 24 de persoane, dispune de sistem audio profesional: sta┼úie ┼či boxe 2 x 400W ÔÇ×ELECTROVOICEÔÇŁ, instala┼úie profesional─â karaoke, monitor LCD cu diagonala de 140 cm, TV saletit, DVD, laptop cu acces la internet, imprimant─â, videoproiector, sistem de ventila┼úie climatronic pentru aspirarea fumului ┼či p─âstrarea unui mediu ambiental pl─âcut, instala┼úie de clim─â asistat─â electronic, canapele ┼či scaune din piele.

Barul este dotat cu o diversitate de b─âuturi r─âcoritoare ┼či alcoolice, unde se prepar─â cocktailuri alcoolice ┼či nealcoolice, smoothies ┼či frappe-uri din fructe, esspresor profesional de cafea, vitrin─â frigorific─â pentru p─âstrarea la temperaturi optime a b─âuturilor alcoolice/r─âcoritoare ┼či aparat profesional pentru ghea┼ú─â, cu o capacitate de 60 kg/24 h.

Buc─ât─âria este utilat─â cu echipamente profesionale achizi┼úionate ÔÇ×HorecaÔÇŁ: aragaz profesional, cuptor profesional cu ventilo converter, gr─âtar cu roc─â vulcanic─â ┼či cu plac─â cromat─â, fripteuz─â, l─âzi frigorifice, r─âcitoare ┼či congelatoare pentru depozitarea ┼či p─âstrarea compartimentat─â a alimentelor, legumelor, fructelor ┼či produselor din pe┼čte, carne de pas─âre, porc, ovine ┼či bovine.

Hotelul Plutitor SERANO**** are ├«n dotare ambarca┼úiunile de agrement: ┼čalup─â Forward/60 CP, b─ârci Laguna 480/20 CP ┼či Laguna 480/25 CP, respectiv remorcher BM/250 CP.

Pentru asigurarea energiei electrice hotelul este dotat cu un generator CATERPILLAR, iar a energiei termice cu o central─â complet automatizat─â ┼či instala┼úie solar─â de ├«nc─âlzire a apei calde de consum, ca surs─â alternativ─â.

Hotelul Plutitor SERANO**** organizeaz─â croaziere ├«n Delta Dun─ârii, ├«n cadrul c─ârora se pot desf─â┼čura, la cerere, diverse evenimente, cum ar fi: recep┼úii, zile festive, petreceri private, sesiuni de training, team building ┼či team leadership, programe de pescuit sta┼úionar sau la r─âpitor, program birdwatching. In func┼úie de eveniment, asigur─âm program artistic (grup muzical, ansamblu folcloric, DJ, etc.), ustensile de pescuit, momeal─â vie, ghid specializat pentru obiectivele turistice vizitate/birdwatching, iar pentru manifest─ârile private garant─âm confiden┼úialitatea ┼či caracterul particular al evenimentului.

Facilit─â╚Ťi: Parcare privat─â; Buc─ât─ârie complet echipat─â; TV ├«n camere sau ├«n hol; DVD playere ├«n camere sau ├«n saloanele; Schimb de prosoape ╚Öi lenjerie de pat; Aer condi╚Ťionat; ├Änc─âlzire central─â; Internet; Teras─â.

Atrac╚Ťii ╚Öi evenimente ├«n apropierea unit─â╚Ťii "Hotel Plutitor Serano"
Aeroporturi
  • Aeroportul Delta Dun─ârii Tulcea
    - 15 km
Promoveaz─â unitatea "Hotel Plutitor Serano"
E┼čti de┼úin─âtorul unit─â┼úii "Hotel Plutitor Serano"? Sau doar ┼úi-a pl─âcut prezentarea unit─â┼úii de mai sus ┼či vrei s─â aju┼úi ├«n promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Hotel Plutitor Serano

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.