Cazare în Mountain Breeze - Predeal

Oferta cazare în Mountain Breeze  ★★★ - Predeal

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Trimite email la "Mountain Breeze"

Hotel Mountain Breeze poate asigura 60 de locuri de cazare/serie, repartizate in 29 spatii de cazare, astfel: 17 camere duble (7 matrimoniale si 10 duble twin), 4 camere extra large, 2 camere cu 4 locuri si 4 apartamente cu 1 dormitor si living.

Evaluări de la oaspeții cazați in Mountain Breeze
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Detalii despre Mountain Breeze
Hotel
60 (29 camere, 29 băi)
DUPĂ ORA 14
ÎNAINTE DE ORA 10
-
INTERZIS
ROMANA
Evaluări de la oaspeții cazați in Mountain Breeze

Mushat Marina

17.01.2024

super
5.0/5.0

Foarte multumit

Descriere
Predeal, este stațiunea ideală pentru petrecerea unui concediu în aer curat, nepoluat, puternic ozonat și în liniște, oferă în acelasi timp si posibilitatea desfasurarii unor activitati de odihna activa, divertisment si sporturi extreme. In frumoasa statiune montana Predeal, departe de zgomotul traficului aglomerat al drumului national, intr-un linistit si cochet cartier de vacanta, se afla un impunator si elegant Hotel.

Specific arhitecturii montane dar si aromniei perfecte a albului si negrului, Hotel Mountain Breeze se recomanda prin eleganță si rafinament.

Hotel Mountain Breeze beneficiaza de o pozitie exceptionala, ce deschide privirilor o splendida panoramă a statiuni dar si spre peisajul muntilor împaduriti.

Unitatea turistica: Hotel Mountain Breeze are in compunere urmatoarele tipuri de servicii: cazare, restaurant, bar, terasa, sala de conferinta, teren de sport, loc de joaca copii, fitness/sală de gimnastică, saună, club de noapte/discoteca.

Hotel Mountain Breeze poate asigura 60 de locuri de cazare/serie, repartizate in 29 spatii de cazare, astfel: 17 camere duble (7 matrimoniale si 10 duble twin), 4 camere extra large, 2 camere cu 4 locuri si 4 apartamente cu 1 dormitor si living.

Majoritatea camerelor au balcoane, cu vederi superbe panoramice a statiunii Predeal si a Muntiilor Bucegi. Puteti savura aroma cafelei, sorbind în acelasi timp din frumusetea peisajului care vi se deschide in fata ochilor, in acest sens, va recomandam cele 4 apartamente prevăzute cu terase spatioase dar și cu aranajament intim și montan.

Apartamente cu terase spatioase nr. 107, 207, 307 si 407. Decorul si structura aparatamentului 407 se recomanda a fi un loc intim si placut pentru tineri indragostiti/casatoriti.

Toate camerele au baie proprie, prevazute cu cade, unele cu hidromasaj, uscatoare de par, etc.

Camerele sunt amenajate cu gust, dispunand de televizor lcd, telefon, minibar.

Facilitati: Parcarea proprie a complexului, internet wireless, sala de fitness/gimnastică.
Promovează unitatea "Mountain Breeze"
Eşti deţinătorul unităţii "Mountain Breeze"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Mountain Breeze

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.