Cazare în Pensiunea Heavens - Brăila

Oferta cazare în Pensiunea Heavens - Brăila

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Pensiunea Heaven's vă oferă confort, curtoazie și servicii de calitate însoțite de un călduros zâmbet de bun venit, la prețuri rezonabile.

Evaluări de la oaspeții cazați in Pensiunea Heavens
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Detalii despre Pensiunea Heavens
14 (6 camere, 6 băi)
da
română
Pensiunea Heavens oferă:
Cameră cu pat matrimonial
pentru 2 persoane, 1 noapte
Dotări și servicii

Pensiunea Heaven's vă oferă confort, curtoazie și servicii de calitate însoțite de un călduros zâmbet de bun venit, la prețuri rezonabile.

Parcare
  • Parcare
Descriere

Ne bucurăm că ai ales serviciile noastre, iți mulțumim și te invităm sa ne vizitezi. Confortul și buna ta dispoziție sunt prioritare pentru noi. De aceea, te asigurăm că în toți acești ani pe care îi deținem în industria hoteliera și de turism vor fi puși la dispoziția ta. Suntem siguri că vei petrece la noi momente de calm, liniște, relaxare și confort, cum numai în sânul familiei poți găsi.

Cazare la standarde occidentale, într-un loc retras și liniștit, beneficiind de tot confortul dorit și cele mai bune servicii. Iată ce vă oferim !

Pensiunea Restaurant Heaven's este locul unde calitatea înalta și bunul gust desăvârșit iși dau mâna pentru a da naștere unui spațiu de vis, un loc deosebit de cald și primitor care să-ți ofere confortul dorit atunci când ești departe de casă.

Promovează unitatea "Pensiunea Heavens"
Eşti deţinătorul unităţii "Pensiunea Heavens"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Pensiunea Heavens

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.