Cazare în Pensiunea Ramona - Tulcea

Oferta cazare în Pensiunea Ramona  ★★ - Tulcea

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Este plăcerea noastră să vă anunțăm că vă puteți bucura de o ședere în Pensiunea-Restaurant Tulcea la fel ca și acasă.

Evaluări de la oaspeții cazați in Pensiunea Ramona
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Detalii despre Pensiunea Ramona
casă de oaspeți
44 (10 camere, 10 băi)
după ora 13
înainte de ora 12
nu
nu
interzis
română, engleză
30% avans, achitabil pentru proprietar în 4 zile lucrătoare după confirmarea rezervării prin transfer bancar sau prin poștă!
Diferența rămasă se achită la fața locului la proprietar.
Dotări și servicii

Este plăcerea noastră să vă anunțăm că vă puteți bucura de o ședere în Pensiunea-Restaurant Tulcea la fel ca și acasă.

Wellness
  • Sală de fitness - contra cost
Servicii
  • Masă
  • Internet / WiFi - gratuit
  • Încălzire - gratuit
Descriere

Este placerea noastra sa va anuntam ca va puteti bucura de o sedere in Pensiunea-restaurant Tulcea la fel ca si acasa. Totul este aranjat pentru confortul dumneavoastra. Cazare-Restaurant in camere noi, moderne, mobilate recent.

Pensiunea-restaurant Ramona Tulcea, vine in intampinarea clientilor sai cu camere spatioase si salon,amenajate conform standardelor europene, este in topul celor mai bine situate spatii de cazare din oras, fiind amplasata la 500 m de piata civica si la circa 10 minute de faleza.

Indiferent de sezon, excelenta reputatie, arhitectura deosebita si ospitalitatea specifica orasului, ne recomanda ca destinatia ideala pentru calatorii de afaceri, vizite ale obiectivelor turistice faleza,muzeu, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.(cazare-restaurant tulcea)

Fiecare camera este mobilata cu stil, oferind un inalt standard de acomodare la preturi atractive combinand facilitatile unei pensiuni cu intimitatea camerelor.

Relaxati-va si bucurati-va de o ambianta extrem de eleganta. Punem accent deosebit pe siguranta si securitatea personala, oferind in acest sens cele mai moderne echipamente antiincendiu si de securitate.

Camere duble sau single la alegerea dumneavoastra, le puteti folosi ca locuri foarte confortabile pentru cazare tulcea si a va odihni ,camerele si saloanele Restaurantului fiind dotate cu internet gratis

Restaurantul-pensiune BISTRO-Tulcea este situat la mai puţin de 1km de centrul orasului Tulcea, pe str. Gavrilov Corneliu nr. 298a (cartierul Big, lângă Pensiunea-restaurant Ramona Tulcea). Restaurantul-pensiune are o capacitate de 50 de locuri în interior şi 36 de locuri pe terasă

Facilități: Internet gratuit; Parcare privată 3auto; Recepţie non-stop sau opţiunea de stocare cheie; TV în camere sau în hol; Schimb de prosoape şi lenjerie de pat; Aer condiţionat obtional/20 lei /zi; Încălzire centrală; Restaurant în curtea unității.

Atentie , Ofertele de cazare clientilor de pe Travelminit se face pentru o singura noapte de cazare , pentru mai multe nopti se va inmulti cu oferta oferita !

Atracții și evenimente în apropierea unității "Pensiunea Ramona"
Aeroporturi
  • Aeroportul Delta Dunării Tulcea
    - 13 km
Promovează unitatea "Pensiunea Ramona"
Eşti deţinătorul unităţii "Pensiunea Ramona"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Pensiunea Ramona

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.