Cazare în Pensiunea Unglerus - Biertan

Oferta cazare în Pensiunea Unglerus  ✿✿✿✿ - Biertan

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Pensiunea Unglerus este pozitionată la doar două minute de mers pe jos de piața centrală și de Restaurantul Medieval Unglerus.

Evaluări de la oaspeții cazați in Pensiunea Unglerus
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Detalii despre Pensiunea Unglerus
pensiune
41 (16 camere, 16 băi)
după ora 14
înainte de ora 12
nu
nu
interzis
română, engleză
50% avans, achitabil pentru proprietar în 2 zile lucrătoare după confirmarea rezervării prin transfer bancar!
Diferența rămasă se achită la fața locului la proprietar.
1% din valoarea rezervării.
Inclus în preț.
Dotări și servicii

Pensiunea Unglerus este pozitionată la doar două minute de mers pe jos de piața centrală și de Restaurantul Medieval Unglerus.

Exterior
  • Grătar - gratuit
  • Ceaun - gratuit
  • Teren de joacă
  • Grădină / Curte / Zonă verde
Parcare
  • Parcare
Servicii
  • Masă
  • Internet / WiFi - gratuit
  • Încălzire - gratuit
Descriere

Pensiunea Unglerus este pozitionata la doar doua minute de mers pe jos de piata central si de Restaurantul Medieval Unglerus.

Doua dintre cele mai vechi si mari case sasesti ale comunei au fost renovate pentru constructia pensiunii.

Conceptul arhitectutral ce a ghidat lucrarile derenovare si a propus sa mentina atmosfera medieval originala.Mobilierul medieval din fier forjat,oglinzile si veiozele traditionale lucrate manual in italia conform unui design medieval local,reprezinta doar cateva dintre elementele ce potenteaza aceasta atmosfera.

Pensiunea cuprinde sapte camera matrimoniale comfortabile de 22-25 mp,sapte junior suites elegante de 40-45 mp si doua apartamente deosebite de 62 mp.

Terasa spatioasa a pensiunii este un loc perfect de relaxare ce poate fii echipat la cerere cu barbeques,focuri de tabara,teatru in aer liber sau alte tipuri de spectacole.

Deasemenea la demisolul cladirii,o pivnita rustica si foarte frumos renovata ofera un cadru special pentru organizarea de conferinte,pentru aproximativ 50 de participanti.Mai exista in plus o camera multifunctionala de aproximativ 30 de locuiri cu o minibucatarie proprie.

Pensiunea Unglerus este asadar locul unde isi implinescasteptarile atat turistii razleti si cautatori de autentic,cat si grupurile mai mari sau mai mici care-si doresc ceva concret.

Facilități: Internet gratuit; Parcare privată; Grădină sau zona verde; Bucătărie complet echipată; TV în camere sau în hol; DVD playere în camere sau în saloanele; Schimb de prosoape și lenjerie de pat; Încălzire centrală.

Promovează unitatea "Pensiunea Unglerus"
Eşti deţinătorul unităţii "Pensiunea Unglerus"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Pensiunea Unglerus

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.