Cazare în Pensiunea Unglerus - Biertan

Oferta cazare ├«n Pensiunea Unglerus  Ôť┐Ôť┐Ôť┐Ôť┐ - Biertan

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuit─â, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei pl─âti direct proprietarului.
Rezerv─â acum! F─âr─â tax─â de rezervare!

Pensiunea Unglerus este pozitionat─â la doar dou─â minute de mers pe jos de pia╚Ťa central─â ╚Öi de Restaurantul Medieval Unglerus.

Evalu─âri de la oaspe╚Ťii caza╚Ťi in Pensiunea Unglerus
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Detalii despre Pensiunea Unglerus
pensiune
41 (16 camere, 16 b─âi)
dup─â ora 14
înainte de ora 12
nu
nu
interzis
română, engleză
50% avans, achitabil pentru proprietar în 2 zile lucrătoare după confirmarea rezervării prin transfer bancar!
Diferen╚Ťa r─âmas─â se achit─â la fa╚Ťa locului la proprietar.
1% din valoarea rezerv─ârii.
Inclus ├«n pre╚Ť.
Dotări și servicii

Pensiunea Unglerus este pozitionat─â la doar dou─â minute de mers pe jos de pia╚Ťa central─â ╚Öi de Restaurantul Medieval Unglerus.

Exterior
  • Gr─âtar - gratuit
  • Ceaun - gratuit
  • Teren de joac─â
  • Gr─âdin─â / Curte / Zon─â verde
Parcare
  • Parcare
Servicii
  • Mas─â
  • Internet / WiFi - gratuit
  • ├Änc─âlzire - gratuit
Descriere

Pensiunea Unglerus este pozitionata la doar doua minute de mers pe jos de piata central si de Restaurantul Medieval Unglerus.

Doua dintre cele mai vechi si mari case sasesti ale comunei au fost renovate pentru constructia pensiunii.

Conceptul arhitectutral ce a ghidat lucrarile derenovare si a propus sa mentina atmosfera medieval originala.Mobilierul medieval din fier forjat,oglinzile si veiozele traditionale lucrate manual in italia conform unui design medieval local,reprezinta doar cateva dintre elementele ce potenteaza aceasta atmosfera.

Pensiunea cuprinde sapte camera matrimoniale comfortabile de 22-25 mp,sapte junior suites elegante de 40-45 mp si doua apartamente deosebite de 62 mp.

Terasa spatioasa a pensiunii este un loc perfect de relaxare ce poate fii echipat la cerere cu barbeques,focuri de tabara,teatru in aer liber sau alte tipuri de spectacole.

Deasemenea la demisolul cladirii,o pivnita rustica si foarte frumos renovata ofera un cadru special pentru organizarea de conferinte,pentru aproximativ 50 de participanti.Mai exista in plus o camera multifunctionala de aproximativ 30 de locuiri cu o minibucatarie proprie.

Pensiunea Unglerus este asadar locul unde isi implinescasteptarile atat turistii razleti si cautatori de autentic,cat si grupurile mai mari sau mai mici care-si doresc ceva concret.

Facilit─â╚Ťi: Internet gratuit; Parcare privat─â; Gr─âdin─â sau zona verde; Buc─ât─ârie complet echipat─â; TV ├«n camere sau ├«n hol; DVD playere ├«n camere sau ├«n saloanele; Schimb de prosoape ╚Öi lenjerie de pat; ├Änc─âlzire central─â.

Promoveaz─â unitatea "Pensiunea Unglerus"
E┼čti de┼úin─âtorul unit─â┼úii "Pensiunea Unglerus"? Sau doar ┼úi-a pl─âcut prezentarea unit─â┼úii de mai sus ┼či vrei s─â aju┼úi ├«n promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Pensiunea Unglerus

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.