Cazare în Iași

Oferte cazare în Iași

Mai jos veţi găsi unităţi de cazare din localitatea Iași (județul Iași).

Ordoneaza dupa:
Cele mai populare
  • FILTREAZA
  • Cele mai populare
Hotel Prestige
Hotel Prestige Iași, str. Titu Maiorescu, nr. 1
72 evaluari

40 locuri 14 camere 14 băi Situat in Iași, la 121 m de Camera de Comerț și Industrie și 181 m distanta de Parcul Copou. Nou, intim, atent, central.

Hostel Fundația Link
Hostel Fundația Link  ★★ Iași, str. Ciurchi, nr. 46
24 evaluari

23 locuri 15 camere 10 băi Unitatea noastra de cazare se afla in imediata vecinatate a Campusului studentesc Tudor Vladimirescu, si 10 minute de mers pe jos de Palas Mall.

Hotel Ramada City Center
Hotel Ramada City Center  ★★★ Iași, str. Grigore Ureche, nr. 27
- evaluari

152 locuri 76 camere 76 băi Ramada Iași City Center, hotel cochet și exclusivist, oferă varianta ideală pentru cei care au nevoie de cazare în municipiul Iași.

Pensiunea Lavric
Pensiunea Lavric  ✿✿✿ Iași, str. Costache Negruzzi, nr. 8
82 evaluari

14 locuri 6 camere 6 băi Unitatea de cazare Lavric Bistro Pension din Iaşi este situată la 200 metri de centrul istoric şi include un restaurant cu terasă.

Pensiunea Novis
Pensiunea Novis  ★★★ Iași, str. Bucium, nr. 89
52 evaluari

15 locuri 8 camere 10 băi Amplasată la doar câteva minute de centrul orașului în zonă Bucium, Pensiunea Novis oferă echilibrul perfect între calitate și confort.

La Verde
La Verde  ★★★ Iași, str. Ciric, nr. 12
37 evaluari

20 locuri 9 camere 9 băi Locația noastră se găsește aproape de centrul orașului, la 1.8 km de Zona Palatul Culturii, Palas și Catedrala Metropolitană și 4 km de aeroport.

Casa Famous
Casa Famous Iași, str. Spancioc, nr. 20 A
6 evaluari

28 locuri 14 camere 14 băi Locația se află pe strada Spancioc 20A în apropiere de Piața Chirila, Aeroport Iași, la 5 km distanță de Tiki Vilage, în apropiere de Palas Mall.

Apartament Lavric
Apartament Lavric Iași, str. Vasile Alecsandri, nr. 2
- evaluari

4 locuri 2 camere 1 băi Apartament central situat vis-a-vis de Universitatea de Medicină Iași, la 5 minute de Piața Unirii și 10 minute de Palatul Culturii.

Pensiunea Ioana
Pensiunea Ioana Iași, str. Elena Doamna, nr. 61
- evaluari

21 locuri 10 camere 10 băi Pensiunea Ioana vă oferă camere de închiriat, în centrul orașului Iași, cu dotări de lux, bucătărie (chicineta), grup sanitar propriu etc.