Cazare în Izvoare

Oferte cazare în Izvoare

Mai jos veţi găsi unităţi de cazare din localitatea Izvoare (județul Harghita).

Ordoneaza dupa:

Cele mai populare
  • FILTREAZA
  • Cele mai populare
Casa de oaspeți Szilvia
26 evaluari

10 locuri 3 camere 2 băi Mediu de relaxare minunată: pensiunea este situată între pădure şi râu. Casa de Oaspeţi este ideală pentru relaxare ,odihnă şi drumeţii.

Vila Honor
Vila Honor  ✿✿✿ Izvoare, str. Principală (Fő), nr. 101
14 evaluari

30 locuri 15 camere 17 băi Odihna nu înseamnă inactivitate şi plictiseală! Zile pline cu evenimente palpitante: călărie, vizitarea parcului cu animale sălbatice, excursii !

Casa de oaspeți Karak
14 evaluari

12 locuri 4 camere 2 băi Pensiunea Karak este situată în județul Harghita, la poalele Harghitei din Madara, Ivovo. Ideal pentru relaxare în orice moment al anului!

Casa de oaspeţi László
24 evaluari

12 locuri 4 camere 2 băi Muzeul Laszlo Key este situat la 27 km de Odorheiu Secuiesc, la poalele Harghitei din Madurai, Izvoare. Înconjurat de păduri.

Casa de oaspeți Pall
Casa de oaspeți Pall  ✿✿✿ Izvoare, str. Madarasi Hargita
10 evaluari

8 locuri 4 camere 2 băi Pensiunea Páll este situată în partea de sus a orașului Madarasi Hargita, la aproximativ 30 m de pârtia de schi.

Pensiunea Relax
26 evaluari

36 locuri 10 camere 10 băi Pensiunea de "trei margarete" (corespunzător celui "trei stele" în sectorul hotelier) oferă o atmosferă calmă, liniștită.

Casa la cheie Döme-bá
7 evaluari

6 locuri 2 camere 1 băi Casa la cheie ofera unica posibilitate, ca turistii care o inchiriaza sa nu fie deranjati de nimeni.