Pârtie de Schi Cavnic


Pârtie de Schi Cavnic

Pârtie de Schi Cavnic
Partiile de schi din Cavnic au o lungime de aproximativ 9 kilometri si diferite grade de dificultate iar marea lor majoritate sunt echipate cu instalatii de tip teleschi si nocturna.

- Partiile de schi Roata

- Partiile de schi Icoana
Situate in Muntii Gutin, judetul Maramures, la iesirea din Orasul Cavnic spre Ocna-Sugatag. Aceasta se afla la 200 de metri distanta de partiile de schi Roata. Spre deosebire de partiile Roata, lugimea partiilor de schi Icoana este mai mica dar compenseaza prin calitatea zapezii.
Acestea cuprind doua partii de 700 respectiv 750 de metri, de dificultate medie echipate cu teleschi si nocturna. Toti aici veti gasi de asemenea si o partie pentru sanii, o partie pentru incepatori echipata cu babylift si doua trasee pentru snow-tubing.
Unităti de cazare in apropiere
Hotel Romanița
Hotel Romanița  ★★★★ Recea, str. Str. Europa, nr. 95
5 evaluari

76 locuri 31 camere 31 băi Hotelul nostru dispune de 31 camere în regim single, double sau family și un apartament. Aceste sunt cotate la 4 stele și oferă toate facilitățile.

Pensiunea Bocrită
Pensiunea Bocrită  ✿✿✿ Ieud, str. Ulita Colhozului
56 evaluari

18 locuri 9 camere 8 băi Pensiunea Bocrită din Ieud este o locație ideală pentru a petrece o vacanță într-un loc rustic, încărcat de tradiții și obiceiuri unice.

Hotel Seneca
Hotel Seneca  ★★★ Baia Mare, str. Margeanului, nr. 11
76 evaluari

150 locuri 80 camere 80 băi Esti oaspetele nostru preferat, vino în hotelul nostru și vei deveni oaspete de onoare.

Motel Moara Veche
Motel Moara Veche  ★★★ Săcălășeni, str. Principală, nr. 137
31 evaluari

74 locuri 35 camere 35 băi Cazarea este asigurată în 32 de camere și trei apartamente cu baie proprie și aer condiționat.

Casa Mihaela
Casa Mihaela  ★★ Ocna Șugatag, str. Unirii, nr. 90
11 evaluari

10 locuri 4 camere 3 băi Vă asteptam la o cură cu apă sărată încălzită in ciubarul pregătit pt. dumneavoastră.

Pensiunea Konnak
Pensiunea Konnak  ★★★★ Sighetu Marmației, str. Eroilor, nr. 37A
18 evaluari

10 locuri 4 camere 5 băi Pensiunea Konnak este situată într-un loc în care liniştea se îmbină armonios cu natura, tradiţionalul zonei cu confortul la poalele Solovanului.

Casa Muntean
Casa Muntean  ✿✿ Vadu Izei, str. Principala, nr. 505
3 evaluari

12 locuri 6 camere 3 băi O construcție cu o arhitectură deosebită, cu etaj din lemn și o terasă cu o superbă priveliște asupra satului și a dealurilor acoperite cu livezi.

Hotel Rivulus
Hotel Rivulus  ★★★ Baia Mare, str. Culturii, nr. 3
19 evaluari

100 locuri 50 camere 50 băi O rapsodie de rafinament si eleganta, armonie si confort, imbinate cu servicii de calitate si tehnologie de ultima ora.