Pârtie de Schi Petroșani


Pârtie de Schi Petroșani

Pârtie de Schi Petroșani
Domeniul schiabil Parang – Petroșani și stațiunea Parâng este o zonă de schi destul de puțin cunoscută în România dar cu potențial mare de dezvoltare. Este o locație foarte accesibilă, în special pentru locuitorii din Valea Jiului.
Baza telescaunului se găsește la 10km de orașul Petroșani. Dacă doriți să vă petreceți un concediu hibernal la schi în Valea Jiului puteți să combinați zilele petrecute în stațiunea Parâng cu schi în stațiunea Straja sau schi la domeniul schiabil de la Vidra. Distanța dintre cele trei destinații nu este foarte mare, merită să ajungeți în toate trei locațiile.
Domeniul schiabil Petroșani – Parâng și stațiunea Parâng se găsesc în Munții Parâng, sub vârful Parângul Mic (altitudine 2074m).
Baza telescaunului de unde se face accesul spre domeniul schiabil se găsește la altitudinea de 950m, diferența de nivel urcată cu telescaunul fiind de 700m.
Unităti de cazare in apropiere
Vila MDM
3 evaluari

16 locuri 8 camere 8 băi Vila MDM este situată la 200 m de telegondola, între cele două pârtii importante ale stațiuni (Pârtia Constantinescu și Pârtia Platoul Soarelui).

Cabana Codruț
Cabana Codruț  ★★ Petroșani, str. zona Rusu, nr. 29
- evaluari

14 locuri 4 camere 2 băi Cabana este situată la baza domeniului skiabil Parâng, la cota 1150 m, într-o zonă cu peisaje mirifice, cu acces auto în orice anotimp.

Hotel Petroșani
Hotel Petroșani  ★★ Petroșani, str. 1 Decembrie 1918, nr. 110
- evaluari

60 locuri 30 camere 30 băi Hotel situat în Petroșani, ideal pentru sejururi de câteva zile atât vara cât și iarna.

Pensiunea Raul
Pensiunea Raul Petroșani, str. Parâng, nr. 7
1 evaluare

Aflată în Parâng, într-un cadru natural deosebit, aproape de telescaun, Pensiunea Raul, vă așteaptă și vă oferă cazare în condiții excepționale.