Pârtie de Schi Vidra-Voineasa


Pârtie de Schi Vidra-Voineasa

Pârtie de Schi Vidra-Voineasa
Ski Resort Transalpina. Partie Lacul Vidra – Schi Voineasa se afla pe domeniu schiabil Voineasa, in nord-vestul judetului Valcea. Distanta de la Voineasa pana la Ski Resort Transalpina este de aproximativ 34 Km.
Zona Lacul Vidra (Obarsia Lotrului, Voineasa – Valcea) un important punct de atractie turistica din Romania, are din 2012 o partie de schi care completeaza oferta turistica din zona. Proiectat pentru a deveni unul din cele mai performante domenii schiabile din Romania, complexul schiabil de la Lacul Vidra (Voineasa) va asteapta pentru a practica sporturile de iarna intr-o zona cu potential turistic deosebit.
In zona Lacului Vidra pe varfurile ce depasesc 2000m inaltime, zapada persista pina in luna mai. In imediata apropiere (7,5 Km), la Obarsia Lotrului se afla intersectia cu Transalpina.
Altitudinea la baza partiei este de 1350 m. De aici porneste o telegondola (pe o lungime de aproximativ 2.9 Km) ajungand la 1800 m. de unde ascensiunea se continua cu un teleschi, care urca pana la 2000 m pe Varful Bora. Lungimea totala a partiei este aproximativ 6 km, de la baza partiei si pana pe Varful Bora.
Important: In zilele cu timp nefavorabil (viscol, ceata) este posibil ca instalatiile sa fie inchise.

Unităti de cazare in apropiere

Vila Melinda

Vila Melinda  ★★★ Petroșani, str. Maleia, nr. 106

6 evaluari

44 locuri 17 camere 16 băi Vila Melinda se află la 1.5 km de centrul orașului Petroșani, la 7 km de Zona Turistică Parîng și la 20km de Schi Resort Transalpina.

Cabana Codruț

Cabana Codruț  ★★ Petroșani, str. zona Rusu, nr. 29

- evaluari

14 locuri 4 camere 2 băi Cabana este situată la baza domeniului skiabil Parâng, la cota 1150 m, într-o zonă cu peisaje mirifice, cu acces auto în orice anotimp.

Hotel Petroșani

Hotel Petroșani  ★★ Petroșani, str. 1 Decembrie 1918, nr. 110

- evaluari

60 locuri 30 camere 30 băi Hotel situat în Petroșani, ideal pentru sejururi de câteva zile atât vara cât și iarna.

Pensiunea Raul

Pensiunea Raul Petroșani, str. Parâng, nr. 7

1 evaluare

0 locuri 0 camere 0 băi Aflată în Parâng, într-un cadru natural deosebit, aproape de telescaun, Pensiunea Raul, vă așteaptă și vă oferă cazare în condiții excepționale.

Pensiunea Rara

Pensiunea Rara  ★★★★ Păltiniș, str. DJ106A

39 evaluari

31 locuri 12 camere 14 băi În centrul stațiunii vis-à-vis de pârtia Platoș se află un ținut de poveste și anume pensiunea Rara Păltiniș, care dispune de 12 camere.

Pensiunea La Conac

Pensiunea La Conac  ★★★★ Horezu, str. Olari, nr. 193

8 evaluari

10 locuri 4 camere 4 băi Situat pe o culme de deal în vârful străzii Olari în Horezu, Conacul nostru reprezintă destinația ideală pentru o vacanță minunată!