Aqua Magic Mamaia


Aqua Magic Mamaia

Aqua Magic Mamaia
Parcul acvatic AQUA MAGIC este amenajat la intrarea sudica in statiunea Mamaia, aproape de statia de Telegondola. Accesul in parcul acvatic nu se face direct din bulevardul principal al statiunii, ci din zona parcarii aflate intre hotelurile Perla si Aurora.
Construit pe o suprafata impresionanta si avand o capacitate de 3000 de locuri, parcul Aqua Magic a fost inaugurat in anul 2003, iar de atunci este locul in care relaxarea face casa buna cu distractia la cote maxime. Aqua Magic este prevazut cu 14 instalatii acvatice moderne gratie carora ziua petrecuta in interiorul parcului va fi una de neuitat. Waterplayground si Baby Pool sunt atractiile principale in zona dedicata copiilor. Prevazuta cu mini-tobogane colorate, piscine buclucase si personaje de povesti, este locul in care cei mici se vor distra pe cinste, imaginandu-si povesti cu marinari si pirati. Zona destinata adultilor ofera Relax Pool, Jacuzzi si Lazy River celor care doresc sa "leneveasca" intreaga zi, iar pentru cei curajosi si aventurieri Space Bowl, Super Crater, Multislide, River Ride, Mega Pipe, Twister, Kamikaze, Turbo Slide, Black Hole. Atmosfera de distractie este intretinuta pe parcursul intregii zile de muzica, spectacole si concursuri organizate de echipa de animatori a parcului.
Zona de sezlonguri si umbrele acopera intregul parc, marginind piscina principala, raul si zona dedicata copiilor. Parcul este prevazut cu numeroase terase, baruri si restaurante in care va puteti delecta cu bauturi variate, inghetata, snacks-uri, dulciuri si preparate culinare diverse.
In cadrul Aqua Magic nu doar distractia este ridicata la cote maxime, ci si siguranta vizitatorilor. Parcul este supravegheat de o echipa de paza, siguranta in apa este asigurata de salvamari, iar Centrul Medical Aqua Magic, o unitate moderna si corespunzator echipata, este pregatit sa se ocupe de eventualele accidente care se pot petrece in interiorul parcului.
In anumite zile ale saptamanii distractia din interiorul parcului nu se termina nici daca soarele apune. Sunt organizate concerte ale unor artisti romani foarte cunoscuti, terasele sunt deschise non-stop, iar instalatiile acvatice functioneaza pana tarziu in noapte.
Unităti de cazare in apropiere
Pensiunea Seventons
Pensiunea Seventons  ★★★ Eforie Nord, str. Decebal, nr. 5
25 evaluari

50 locuri 21 camere 21 băi Unitate de cazare în apropierea magazinului Lidl, într-o zonă liniștită, clasificată la standarde de 3 stele, așteptăm turiștii.

Onix NS Studios Resort
Onix NS Studios Resort  ★★★ Mamaia-Sat, str. D25, nr. 5
- evaluari

12 locuri 6 camere 6 băi Studio cu vedere la mare, AC,bucatarie complet echipata, situat in singurul complex cu parc interior din Mamaia Nord.