Aqualand Deva


Aqualand Deva

Aqualand Deva
Aqualand Deva este destinatia ideală indiferent de anotimp ,deoarece complexul nostru este in totalitate acoperit .Unitatea nostră de agrement dispune pe toată durata programului de funcţionare, de asistente medicale si salvamari calificaţi pentru confortul şi siguranţa maxima a vizitatorilor.
Complexul Aqualand Deva Pune la dispoziţia vizitatorilor săi un număr de 7 bazine de agrement cu diferite suprafeţe şi adâncimi pentru copii si adulţi şi o suprafaţă de 1500 mp cu şezlonguri şi pardoseală încălzită: Temperatura din cadrul complexului este de 35° C iar temperatura apei este între 32 si 35° C.
Bazinul cu valuri. Atracţia principală a complexului este un bazin care creeaza o atmosferade mare, cu valuri de 70 cm înălţime. Datorită adâncimii treptate a bazinului, toată lumea, indiferent de vârstă se poate simţi ca la mare timp de 10 minute la fiecare ora.
Bazinul vârtej. Bazinul vârtej, este un bazin circular în care nu trebuie să înoţi, este suficient să te laşi purtat în deplină siguranţă de curentul de apă.
Bazine adulţi. Distracţia sau relaxarea continuă şi în cele două bazine pentru adulţi unde poţi să înoţi, să te relaxezi în paturile cu jeturi, sau dacă ai curaj să te dai în toboganul ce face un mic ocol prin exteriorul clădirii.
Bazine Jacuzii. Pentru ca după o zi sau o săptămână de muncă doreşti să te relaxezi, dacă ne treci pragul vei descoperi cele două bazine jacuzzi cu capacitate de 15 persoane în care jeturile de apă iţi vor oferi un masaj foarte reconfortant.
Bazin copii. Aqualand s-a gândit atât la cei mici cât şi la cei foarte mici. Astfel copiii, indiferent de vârstă, se pot distra în bazinul special amenajat, unde se vor bucura de tobogane pe dimensiunea lor si alte modalităţi creative de joacă.
Unităti de cazare in apropiere
Hotel Aida
Hotel Aida  ★★★ Geoagiu-Băi, str. Vilelor, nr. 7
8 evaluari

90 locuri 45 camere 50 băi Hotel Aida este un hotel modern și rafinat ce oferă oaspeților confort, accesibilitate și un ambient călduros și agreabil.

Hotel Rusca
Hotel Rusca  ★★★ Hunedoara, str. Bvd. Dacia, nr. 10
56 evaluari

195 locuri 103 camere 103 băi Hotel Rusca vă oferă o atmosferă intimă și toate facilitățile pe care le așteptați. “Open for you“ definește hotelul Rusca.

Vila Silva
Vila Silva  ★★★ Hațeg, str. Carpați, nr. 3
38 evaluari

16 locuri 8 camere 8 băi Cazare într-o vilă atent renovată, în apropiere de centru, într-o zonă liniștită.

Vila Royal
Vila Royal  ★★★ Deva, str. Horea, nr. 93
12 evaluari

8 locuri 3 camere 3 băi Vila Royal este situata in Deva la mai putin de 500 metri de aqualand si de cetate.