Băile Figa


Băile Figa

Băile Figa
Statiunea Baile Figa se intinde pe 15 hectare si este asezata intr-o depresiune inconjurata de paduri, la doar 3 km de orasul Beclean. In cadrul complexului sunt oferite diverse servicii balneare si relaxare/agrement.
Bazinul cu apa sarata este amenajat in aer liber fiind inconjurat de terase unde se poate servi o gustare rece sau calda. In apropierea bazinului cu apa sarata se afla si mini plaja de nisip unde te asteapta imbietoarele sezlonguri. In interiorul complexului exista si un bazin amenajat rustic unde se pot face impachetari si bai cu namol. Namolul de aici este perfect pentru tratamente impotriva bolilor reumatice, ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos si chiar afectiuni ginecologice. Lacul sarat “Cerbul” este cel mai linistit, ascuns si totodata sarat lac din statiune. Se gaseste fix in capatul statiunii, dupa tobogan si bazinul de apa sarata. Adancimea sa poate atinge pana la 4 metri. In apropierea lui se gasesc si toaletele ecologice.
In cladirea ridicata in mijlocul complexului se afla piscina cu apa dulce avand o temperatura confortabila. Tot aici se mai gaseste si sauna, jacuzzi, un cabinet medical, iar la etaj sali de masaj, masa de ping-pong si sala de fitness. Datorita necesitatilor a fost construit inca un bazin cu apa dulce, pe langa cel din interiorul complexului. Adancimea sa este de aproximativ 2 metri iar adancimea apei creste dinspre exterior spre interior.Traseul raului lenes inconjoara o plaja plina de sezlonguri, acesta find situat in centrul statiunii. Oricine e dornic de o aventura pe colac va putea urca pe tobogan (il puteti vedea in sectiunea de poze) si de acolo sa-si dea drumul pe un canal special amenajat.
Complexul mai detine terenuri de sport (tenis, fotbal), precum si un aqualand.
Unităti de cazare in apropiere
Pensiunea Sovirag
Pensiunea Sovirag  ✿✿✿ Sic, str. I., nr. 504
27 evaluari

28 locuri 14 camere 14 băi Cazare verificată
Sunteţi entuziaşti al folclorului, turisti moderni, iubitorii al naturii? Vă recomandăm Pensiune Sovirag, într - un mediu romantic şi relaxant.

Cabana Edelweiss
Cabana Edelweiss  ★★★ Livezile, str. Dorolei, nr. 600
59 evaluari

20 locuri 10 camere 10 băi Cazare verificată
Camere mari și aerisite, dotate cu balcon, televizor, baie. Sală de mese cu o capacitate de 30 persoane. Terasă acoperită pentru nopțile de vară.

Pensiunea Vila Nobila
Pensiunea Vila Nobila  ✿✿✿✿ Stațiunea Băile Figa, str. Podirei, nr. 50
127 evaluari

19 locuri 8 camere 8 băi Cazare verificată
Cea mai apropiata Pensiune de Băile Figa, reconstruita anul acesta. Vis-a-vis cea mai veche herghelie din țară (1870)