Lacul Colibița


Lacul Colibița

Lacul Colibița
Lacul Colibița este un lac artificial de acumulare din Munții Călimani, județul Bistrița-Năsăud. Lacul a fost creat prin construirea barajului Colibița pe cursul râului Bistrița, baraj amenajat în perioada 1977 - 1991 cu scop hidroenergetic, de alimentarea cu apă a localităților din aval, a industriei, irigații și regularizare a debitului apelor râului Bistrița.
Lacul Colibița are suprafața de 270 ha, lungimea de 13 km și volumul de 65 mil m3 fiind situat la o altitudine de 900 m. Pe malurile lacului se află stațiunea turistică Colibița.
Unităti de cazare in apropiere
Pensiunea Gabriella
Pensiunea Gabriella  ✿✿✿ Vălenii de Mureș, str. Principală, nr. 43
47 evaluari

8 locuri 4 camere 4 băi Pensiunea Gabriella a fost construită în anul 2015, prin programul de la Uniunea Europeană și se află în centrul satului Vălenii de Mureș.

Pensiunea Denisa
11 evaluari

30 locuri 12 camere 12 băi Pensiunea Denisa este situată în loc. Sălard, lunca Bradului, pe valea Sălardului, lângă pârâul cu apă de munte. Zona este deosebit de pitorească.

Cabana Rastolita
Cabana Rastolita  ★★ Răstolița, str. Iodului, nr. 436
18 evaluari

12 locuri 4 camere 2 băi Pensiunea noastră este ideală pentru prieteni ai naturii, drumeţi, pescari, în judeţul Mureş, sat Iod!

Cabana Schwarz
Cabana Schwarz Stânceni, str. Bradului
- evaluari

7 locuri 1 camere 1 băi Cabana Schwarz este situată în valea Mureșului, lângă micul sat numit Stânceni, Neagra.

Cabana Munte
Cabana Munte Lunca Bradului, str. Platou, nr. 273
- evaluari

7 locuri 4 camere 1 băi Cabană situată în comuna Lunca Bradului, lângă pădure, cu priveliște panoramică la munți!

Cabana Ghiță
Cabana Ghiță  ★★★ Răstolița, str. Taberei, nr. 224
- evaluari

16 locuri 6 camere 6 băi Vila este situată în localitatea Răstolița, județul Mureș și beneficiază de o locație convenabilă, fiind o zonă foarte frumoasă și liniștită.

Cabana Edelweiss
Cabana Edelweiss  ★★★ Livezile, str. Dorolei, nr. 600
59 evaluari

20 locuri 10 camere 10 băi Cazare verificată
Camere mari și aerisite, dotate cu balcon, televizor, baie. Sală de mese cu o capacitate de 30 persoane. Terasă acoperită pentru nopțile de vară.

Casa Lipan
Casa Lipan  ★★ Colibița, nr. 97
4 evaluari

12 locuri 6 camere 5 băi Situata in Colibita, casa are capacitatea de a caza 12 persoane in 6 dormitoare. Se inchiriaza doar Integral si functioneaza in regim Self Catering.