Malnaș Băi


Malnaș Băi

Malnaș Băi
Malnaș-Băi este un sat în județul Covasna, la poalele munților Baraolt. Aparține de comuna Malnaș. Stațiune balneoclimaterică cu ape minerale carbogazoase, feruginoase, bicarbonatate, sodice, calcice, magneziene, hipotone, izotone și bicarbonatate, clorurate, sodice, carbogazoase, hipotone; recomandate în cura afecțiunilor digestive și renale.
Reşedinţa comunei Malnaş, satul Malnaş, este situată pe Malul Oltului, între Munţii Baraolt şi Munţii Bodoc, de a lungul drumului naţional E 575 (DN-12). Are staţie de cale ferată pe linia 400, iar Malnaş-Băi are gară proprie. Se află la 17 km de Sfântu-Gheorghe. Formează o unitate administrativă împreună cu Malnaş-Băi, staţiune situată la 3 km de satul Malnaş, şi localitatea Valea Zălanului, izolat în inima munţilor Baraolt, la 10 km de reşedinţa comună. În prezent se modernizează drumul de legătură dinspre Malnaş spre Valea Zălanului.
Malnas Bai este recomandatã în tratamentul unor afecţiuni digestive (gastrite cronice, ulcer), afecţiuni hepatice (hepatite, coleciste, pancreatitã cronicã), afecţiuni cardio-vasculare (arteriopatie, cardiopatie cronicã, hipertensiune arteriala).
Unităti de cazare in apropiere
Continental Boutique Rooms
Continental Boutique Rooms  ★★★ Sfântu Gheorghe, str. Tancsics Mihaly, nr. 10
20 evaluari

14 locuri 6 camere 6 băi Continental Boutique Rooms pune la dispoziție o grădină, WiFi gratuit și unități de cazare în Sfântu-Gheorghe.

Grand Hotel Balvanyos
Grand Hotel Balvanyos  ★★★★ Băile Balvanyos, str. Targu Secuiesc - Bixad Dn 11C Km 23os
127 evaluari

206 locuri 102 camere 102 băi Grand Hotel Balvanyos dispune de 102 camere, 7 piscine, 3 saune, salină, baie cu aburi, sala de fitness, teren de sport și Adventure Park

Pensiunea Botimi
Pensiunea Botimi  ✿✿✿ Covasna, str. Gábor Áron, nr. 2
55 evaluari

60 locuri 23 camere 23 băi Pensiunea BOTIMI din orașul Covasna este situată de 100 m de centrul orașului, aproape de bazele de tratament, pe strada Gábor Áron nr. 2.

Pensiunea Albinuța
Pensiunea Albinuța  ★★★ Ozun, str. Kossuth Lajos, nr. 353
5 evaluari

8 locuri 3 camere 3 băi In agropensiunea Albinuța va veti simti ca acasa find realizată în sistem familial, intim, cu numai 3 camere si cu spatiu larg de socializare.

Apartament Luceafărul  3
Apartament Luceafărul 3 Sfântu Gheorghe, str. Luceafărului, nr. 5
8 evaluari

2 locuri 1 camere 1 băi Bine ați venit la Morning Star Apartment. Apartamentul prietenos în centrul orașului, situat la numai 5 minute de mers pe jos de inima orașului SF Ghe

Pensiunea Ferdinánd
Pensiunea Ferdinánd  ★★★ Sfântu Gheorghe, str. 1 Decembrie 1918, nr. 10
25 evaluari

24 locuri 10 camere 10 băi Vă așteptăm în centrul orașului de unde aveț acces la tot ce vă oferă Sf.Gheorghe. Fiind mici, atuul nostru este flexibilitatea in serviciile noastre.

Vila Transilvania
Vila Transilvania  ★★★ Băile Balvanyos, str. Fő
32 evaluari

87 locuri 40 camere 40 băi Vila Transilvania este situata în centrul staţiunii Balvanyos, în curbura Carpaţilor la o altitudine de 850m, într-un peisaj atrăgător.

Pensiunea Csipkés
Pensiunea Csipkés  ★★★ Zăbala, str. Trup Csipkés, nr. 578
20 evaluari

20 locuri 10 camere 10 băi Pensiunea noastră a fost construită în 2008, include 10 camere dublă (cu baie), receptie, sală de masă pentru 25 persoane, bucătărie.