Staţiunea Balneară Lacu Sărat Brăila


Staţiunea Balneară Lacu Sărat Brăila

Staţiunea Balneară Lacu Sărat  Brăila
Lacu Sărat este o staţiune balneară, situată în Câmpia Brăilei, la 5,5 km de oraşul Brăila, de care se leagă printr-o linie permanentă de tramvai construită încă din anul 1900 şi autobuz. Deşi aflată în plină câmpie, pe malul lacului al cărui nume îl poartă, staţiunea este înconjurată de 70 ha de pădure, care atenuează climatul de stepă şi constituie un plăcut loc de recreere. Lacul, cu salinitatea crescută, este format pe un vechi curs al Dunării, de care acum este complet izolat. Adâncimea apei variază între 0,6m şi 1,80 m. Fundul lacului este acoperit pe întreaga suprafaţă de un nămol terapeutic cu un grad foarte mare de mineralizare. Virtuţile terapeutice ale apei şi nămolului au fost puse în valoare încă din anul 1879. Se apreciază că aici există unul dintre cele mai valoroase nămoluri sapropelice din ţară şi ape cu cea mai mare concentraţie salină, realitate confirmată şi de faptul că majoritatea pacienţilor încheie cura balneară într-o stare ameliorată.
Unităti de cazare in apropiere
Vila Bordeaux
Vila Bordeaux  ★★★ Galați, str. Alexandru Cernat, nr. 79
8 evaluari

19 locuri 9 camere 9 băi Vila Bordeaux oferă cazare în zona centrală a orașului Galați, la 600 m de Promenada Dunării. Întreaga proprietate este prevăzută cu WiFi gratuit.

Evianne Boutique Hotel
Evianne Boutique Hotel  ★★★ Galați, Bulevardul George Cosbuc, nr. 74
2 evaluari

45 locuri 19 camere 20 băi Evianne Boutique Hotel aduce un nou concept pe piața gălățeană și își întâmpină clienții cu 19 camere spațioase, elegante, recent amenajate.

Motel & Restaurant Didona-B
Motel & Restaurant Didona-B  ★★★ Șendreni, str. Bradului, nr. 2
8 evaluari

24 locuri 9 camere 10 băi Motel***Restaurant Didona situat la 8 km de orasul Galati, este locul ideal de odihna si relaxare pt oamenii de afaceri si turistii aflati in tranzit.

Hotel Royale
Hotel Royale  ★★★ Galați, B-dul Marii Uniri, nr. 15
1 evaluare

18 locuri 9 camere 9 băi Aflat la 100 de metri de faleza Dunării din Galaţi, hotelul Royale oferă camere cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet Wi-Fi .

Hotel Faleza by Vega
Hotel Faleza by Vega  ★★★ Galați, str. Rosiori, nr. 1
2 evaluari

150 locuri 73 camere 73 băi Hotelul Faleza by Vega este situat în centrul orașului Galați oferă 73 camere, double, twin, business și apartamente.

Apartament Soho Luxury
Apartament Soho Luxury  ★★★ Galați, str. Grivitei, nr. 1
- evaluari

4 locuri 2 camere 1 băi Apartament de lux cu 2 camere in Galati - Faleza Dunarii - Port: 2 camere , 1 baie, 1 balcon, 1 bucatarie. Maxim 4 persoane.