Staţiunea Balneoclimaterică Săcelu Târgu Cărbuneşti


Staţiunea Balneoclimaterică Săcelu Târgu Cărbuneşti

Staţiunea Balneoclimaterică Săcelu Târgu Cărbuneşti
Staţiunea Săcelu se află în judeţul Gorj, la est de oraşul Tg-Jiu, în culoarul de vale pe care l-a creat râul Blahniţa la traversarea dealurilor subcarpatice. În staţiune se poate ajunge din Tg-Jiu pe DN 67 Tg-JiuRm.Vâlcea şi apoi pe DJ 661, parcurgându-se 32 de km., sau venind dinspre Rm.Vâlcea ( 80 km ) şi TgCărbuneşti ( 18 km ).
Săcelu este inclus în rândul staţiunilor balneoclimaterice cu functionare permanentă, care posedă un climat de deal, sedativ, cu temperaturi medii anuale de cca. 9 grade Celsius şi precipitaţii ce însumeaza cca. 900 mm/anual.
Staţiunea balneară este cunoscută înca din timpul romanilor, dovada fiind inscripţia zeilor medicinei Aesculap şi Hygia, de Marcus Tiberius Marcianus.
Unităti de cazare in apropiere
Pensiunea Lardi
Pensiunea Lardi  ★★★ Polovragi, str. Baia de Fier, nr. 256F
58 evaluari

30 locuri 15 camere 15 băi Pensiunile Lardi sunt două clădiri una față în față cu cealaltă, care vă oferă condiții foarte bune și multă relaxare!

Pensiunea Beny
Pensiunea Beny  ★★★ Târgu Jiu, str. Hidrocentralei, nr. 14
1 evaluare

32 locuri 14 camere 14 băi Pensiunea Beny este situată în Târgu Jiu, la 2 km de centru și de Parcul Brâncuși. Oferă acces gratuit la internet WiFi, grădină cu facilități.

Hotel River
Hotel River  ★★ Târgu Jiu, Aleea Digului, nr. 1
1 evaluare

24 locuri 12 camere 12 băi Hotelul River este amplasat ideal lângă Shopping City Mall și Decathlon, pe malul râului Jiu, ferit de agitația orașului.

Boutique Hotel Danielescu
Boutique Hotel Danielescu  ★★★★ Târgu Jiu, str. Localitatea Componenta Barsesti, nr. 1
11 evaluari

24 locuri 11 camere 11 băi Boutique Hotel Danielescu continuă povestea vremurilor apuse, desprinsă din secolul XX a Casei Danielescu .

Pensiunea Saradavy
Pensiunea Saradavy  ✿✿✿ Polovragi, str. Principală, nr. 872
13 evaluari

22 locuri 9 camere 9 băi Pensiunea este situată în Gorj, într-o zonă foarte pitorească, în apropiere de Cheile Oltețului, Mănastirea Polovragi, Peștera Polovragi.

Pensiunea Jiul
Pensiunea Jiul Târgu Jiu, str. Iezureni, nr. 116
7 evaluari

35 locuri 14 camere 14 băi Pensiunea Jiul, clasificată la 2 stele, vă oferă cazare în Tg. Jiu, la numai 5 km de centrul orașului.