Stațiunea Voineasa


Stațiunea Voineasa

Stațiunea Voineasa
Voineasa este o staţiune permanentă de importanţă naţională situată pe Valea Lotrului, în judeţul Vâlcea, la poalele Munţilor Lotru, la o altitudine de aproximativ 700 m şi la 60 Km. distanţă de municipiul Râmnicu Vâlcea.
Clima este caracteristică depresiunilor intramontane, cu veri răcoroase şi ierni friguroase.
Principalul factor natural de cură îl reprezintă climatul tonic, cu aer curat, lipsit de praf şi ionizarea accentuată a atmosferei.
Este o staţiune recomandată şi pentru petrecerea vacanţei, atmosfera de aici fiind liniştită, deconectantă.
Această staţiune aparţine primului judeţ atestat documentar din România în anul 1392, actul fiind emis de domnitorul Mircea cel Bătrân. În prezent reşedinţa judeţului Vâlcea este municipiul Râmnicu Vâlcea.
Unităti de cazare in apropiere
Vila Carpentiere Arena
Vila Carpentiere Arena  ★★★★ Rășinari, str. Valea Stezii, nr. FN
- evaluari

50 locuri 22 camere 22 băi Locația Carpentiere Arena, este o locație nou construită cu un nivel al calității de 5*, situată în localitatea Rășinari.

Pensiunea Alpin
Pensiunea Alpin  ★★★ Rășinari, str. Stezii, nr. 383
3 evaluari

60 locuri 28 camere 28 băi Padurea de brazi care inconjoara pensiuena Alpin actioneaza ca un odorizant natural ce patrunde in fiecare camera parfum de padure.

Pensiunea Rara
Pensiunea Rara  ★★★★ Păltiniș, str. DJ106A
39 evaluari

31 locuri 12 camere 14 băi În centrul stațiunii vis-à-vis de pârtia Platoș se află un ținut de poveste și anume pensiunea Rara Păltiniș, care dispune de 12 camere.

Pensiunea Vălari
Pensiunea Vălari  ★★★ Păltiniș, nr. DJ106
- evaluari

14 locuri 5 camere 6 băi Pensiunea Valari este situată într-o zonă liniștită, departe de agitație și aglomerație, în stațiunea Păltiniș, zona Vălari.

Casa Marandy
Casa Marandy Sadu, str. Tocilele de Sus, nr. 210
- evaluari

8 locuri 3 camere 2 băi Cabana este amplasată într-o zonă de munte foarte frumoasă cu peisaje deosebite. Este amenajată cu mult drag și bun gust, mobilier rustic deosebit.

Pensiunea Phoenix
Pensiunea Phoenix  ✿✿✿ Rășinari, str. Octavian Goga, nr. 777
- evaluari

13 locuri 5 camere 5 băi Pensiunea se află în localitatea Rășinari și dispune de 5 camere cu baie proprie clasificate la 3 stele.