Ștrand Termal Nord Vest Parc Satu Mare


Ștrand Termal Nord Vest Parc Satu Mare

Ștrand Termal Nord Vest Parc Satu Mare
Cu o investitie de peste 7 mil euro am deschis noul strand din orasul Satu Mare la standardele europene. Strandul cuprinde alei inconjurate de copaci, cu gazon printre acestia, localuri cu terase imbietoare, un centru de tratament, cadru natural placut toate pentru o atmosfera cat mai placuta pentru clienti. Strandul cuprinde 6 bazine si un rau curgator de 274 metri pe care oameni se vor putea da cu colacele. Cele 6 bazine sunt impartite: -1 bazin cu apa termala cu o adâncime maximă de 1,3 metri - 2 bazine pentru copii de 30cm respectiv 60cm - 2 bazine pentru inot: unul cu o adâncime maximă de 1,6 metri si o piscina semiolimpică, cu o adâncime de 1,8 metri care va fi dotată cu tobogane şi jocuri. -1 un bazin de agrement cu o adâncime maximă de 1,4 metri De asemenea, în partea dinspre dig vor fi amenajate spaţii comerciale, şi anume patru terase, o gogoşerie, gelaterie şi altele.
Unităti de cazare in apropiere
Casa Irinella
Casa Irinella  ★★★ Satu Mare, str. Oasului, nr. 23
19 evaluari

16 locuri 7 camere 7 băi Cazare verificată
Locatia este situata la 3 km de centrul orasului, la 1 km de strandul Satu Mare, la 3 km de Strand Aqua Star si la 1 km de gara, intr-o zona linistita

Vila Tineretului
Vila Tineretului  ★★★ Satu Mare, str. Tineretului, nr. 15
25 evaluari

22 locuri 11 camere 11 băi Aici, la Vila Tineretului, vă așteptăm într-o locație minunată dintr-o zona liniștită din Satu Mare, aflată în apropierea Ștrandului Nord Vest Termal.