Ștrand Termal Nord Vest Parc Satu Mare


Ștrand Termal Nord Vest Parc Satu Mare

Ștrand Termal Nord Vest Parc Satu Mare
Cu o investitie de peste 7 mil euro am deschis noul strand din orasul Satu Mare la standardele europene. Strandul cuprinde alei inconjurate de copaci, cu gazon printre acestia, localuri cu terase imbietoare, un centru de tratament, cadru natural placut toate pentru o atmosfera cat mai placuta pentru clienti. Strandul cuprinde 6 bazine si un rau curgator de 274 metri pe care oameni se vor putea da cu colacele. Cele 6 bazine sunt impartite: -1 bazin cu apa termala cu o adâncime maximă de 1,3 metri - 2 bazine pentru copii de 30cm respectiv 60cm - 2 bazine pentru inot: unul cu o adâncime maximă de 1,6 metri si o piscina semiolimpică, cu o adâncime de 1,8 metri care va fi dotată cu tobogane şi jocuri. -1 un bazin de agrement cu o adâncime maximă de 1,4 metri De asemenea, în partea dinspre dig vor fi amenajate spaţii comerciale, şi anume patru terase, o gogoşerie, gelaterie şi altele.

Unităti de cazare in apropiere

Motel Al Capone

Motel Al Capone Satu Mare, str. Nicolae Golescu, nr. 41

48 evaluari

17 locuri 7 camere 7 băi Motel Al Capone a fost inaugurat in anul 2012. Acesta este situat în inima oraşului, la o plimbare de 5 minute de Centrul Vechi, într-o clădire bordo.

Hotel Satu Mare City

Hotel Satu Mare City  ★★★★ Satu Mare, Bdul Vasile Lucaciu, nr. 42

5 evaluari

72 locuri 39 camere 39 băi Cazare verificată
Satu Mare City Hotel a fost construit în perioada 2007-2010 în centrul orațului Satu Mare, fiind singurul hotel de patru stele din județul Satu Mare.

Vila Camino

Vila Camino  ★★★ Satu Mare, str. Arinului, nr. 3

24 evaluari

32 locuri 16 camere 16 băi Vila Camino se afla in oras, pe directia drumului care duce catre Oradea.

Casa Irinella

Casa Irinella  ★★★ Satu Mare, str. Oasului, nr. 23

19 evaluari

16 locuri 7 camere 7 băi Cazare verificată
Locatia este situata la 3 km de centrul orasului, la 1 km de strandul Satu Mare, la 3 km de Strand Aqua Star si la 1 km de gara, intr-o zona linistita

Pensiunea Tilkós

Pensiunea Tilkós  ✿✿✿ Tămășeni, str. Principală, nr. 85

4 evaluari

11 locuri 4 camere 6 băi Pace și iniște sau o petrecere extraordinară - le găsiți pe ambele la Pensiunea Tilkós.

Vila Tineretului

Vila Tineretului  ★★★ Satu Mare, str. Tineretului, nr. 15

25 evaluari

22 locuri 11 camere 11 băi Aici, la Vila Tineretului, vă așteptăm într-o locație minunată dintr-o zona liniștită din Satu Mare, aflată în apropierea Ștrandului Nord Vest Termal.

Hotel Dana II

Hotel Dana II  ★★★ Satu Mare, P-ta Libertatii, nr. 2

2 evaluari

40 locuri 28 camere 28 băi Are sediul într-o clădire istorică din inima orașului Satu Mare, la cel mult 500 de metri se află atracții precum impresionantul Palat Administrativ.