Therme București


Therme București

Therme București
Situat în zona de nord a Capitalei, la doar 10 minute de oraș, Therme București este un concept de wellness pentru un stil de viață modern, orientat către starea ta de bine. Plecând de la preocuparea pentru o viață echilibrată, am creat o ambianță de vacanță care să îți permită să te deconectezi cu totul de agitația cotidiană.
Therme București te așteaptă cu o temperatură interioară de 29-30 de grade Celsius și o temperatură a apei de aproximativ 33 de grade Celsius, în orice lună din an. Apa termală extrasă de la adâncime alimentează cele 10 piscine. Centrul isi astepata vizitatorii cu 6 saune uscate, 4 saune umede și 16 tobogane!
Pentru ca natura să se întâlnească cu omul în cel mai plăcut cadru, Therme București găzduiește cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 800.000 de plante, printre care peste 1.500 de palmieri, nenumărate orhidee și alte specii de plante unice.

Facilitățile de entertainment și relaxare sunt complet noi în România, transformând Therme București într-o destinație ideală pentru întreaga familie. Este locul perfect în care poți experimenta cultura stării de bine la cel mai înalt nivel.

Unităti de cazare in apropiere
Hotel Eden Boutique
Hotel Eden Boutique  ★★★ București, sect. 3, Calea Călărașilor, nr. 180
5 evaluari

18 locuri 6 camere 6 băi Caracterizat de ambientul plăcut și atmosfera primitoare, Eden Boutique se află în inima capitalei Bucuresti !

Hotel Siqua
Hotel Siqua  ★★★★ București, sect. 1, Calea Plevnei, nr. 59
22 evaluari

79 locuri 40 camere 40 băi Construit in 2006 și renovat în 2013, Hotel Siqua vă oferă o atmosferă intimă şi personalizată, completată de calitatea serviciilor oferite de echipa.

Hotel Alma
Hotel Alma  ★★★ București, sect. 4, str. Alunișului, nr. 199
38 evaluari

48 locuri 21 camere 21 băi Cazare verificată
Hotel Alma își așteaptă clienții în zona de sud a capitalei, cu acces ușor din Șoseaua București-Giurgiu, într-un cadru intim, elegant și confortabil.

Hotel Elizeu
Hotel Elizeu  ★★★ București, sect. 1, str. Elizeu, nr. 11-13
31 evaluari

82 locuri 41 camere 41 băi Hotel Elizeu situat la 150 metri de Gara de Nord vă așteaptă cu ușile deschise.

Apartamente My-Hotel
Apartamente My-Hotel  ★★★ București, sect. 1, str. Constantin Dobrogeanu Gherea, nr. 149-151
- evaluari

40 locuri 20 camere 30 băi ApartHotel , My Hotel Apartments , ofera camere si apartamente cu mic dejun inclus , wifi, tv led 165 diagonala, confort la standarde inalte

Apartament Tei Studio
Apartament Tei Studio București, sect. 2, Bd. Ghica Tei, nr. 89
4 evaluari

2 locuri 1 camere 1 băi Bucharest Tei Studio este o garsonieră aflată în București, sector 2, cartierul Lacul Tei, în spatele Facultății de Construcții.