Unități de cazare - La un click distanţă

Unități de cazare

Vă punem la dispoziție oferte de cazare în România, fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare.
Va prezintam hoteluri, vile, cabane, case de vacanta si apartamente din cele mai importante zone ale tarii: orase, statiuni si chiar regiuni turistice, grupate dupa situarea lor geografica – judete. Fiecare unitate de cazare dispune de informatii complete, imagini, tarife de cazare actuale si chiar si oferte speciale.

Ordoneaza dupa:

Cele mai populare
  • FILTREAZA
  • Cele mai populare
Pensiunea Diskkret

Pensiunea Diskkret  ★★★★ Arad, str. Voievod Moga, nr. 10

- evaluari

10 locuri 5 camere 6 băi Pensiunea Diskkret oferă camere confortabile și elegante, fiind locul ideal în care gazdele primitoare vă oferă tot sprijinul de care aveți nevoie.

Pensiunea Tirol

Pensiunea Tirol  ★★★★ Sânmartin, str. George Enescu, nr. 5

37 evaluari

22 locuri 10 camere 11 băi Cazare verificată
Zonă liniștită, ideală pentru un sejur de neuitat. Vă stăm la dispoziție astfel încât să aveți o ședere cât mai plăcută!

Vila Corviniana

Vila Corviniana  ★★★★ Hunedoara, str. Constantin Bursan, nr. 1

24 evaluari

20 locuri 8 camere 8 băi Vila Corviniana clasificata 4 **** ,situata in centrul vechi al Hunedoara, la 300 m de Castelul Corvinilor, 8 camere, Restaurant, parcare inchisa.

Vila HD

Vila HD  ★★★★ Hunedoara, str. Munteniei, nr. 7

86 evaluari

48 locuri 19 camere 20 băi Vila HD, locație nouă din Septembrie 2014, este situată la 2,7 km de Castelul Corvinilor și la doar 5 minute de centrul orașului.

Casa Elysee

Casa Elysee  ★★★★ Deva, str. Lucian Blaga, nr. 4

- evaluari

14 locuri 6 camere 8 băi Pensiunea noastră se află în zona centrală, istorică a orașului, într-o casă reamenajată pentru a corespunde standardelor moderne de confort.

Pensiunea Cristal

Pensiunea Cristal  ★★★★ Tohanu Nou, str. Branului, nr. 125

5 evaluari

18 locuri 9 camere 9 băi Complexul este situat la intrarea în Bran dinspre Brașov, la o distanță de 15 minute de mers pe jos față de Castelul Bran.

Pensiunea Iris 2

Pensiunea Iris 2  ★★★★ Praid, str. Garii, nr. 26

55 evaluari

32 locuri 12 camere 13 băi 32 locuri 12 camere, 13 bai, receptie, camera de zi, sufragerie, bucatarie, terasa, gradina de vara, zona verde, parcare inchisa, loc de joaca.