Unități de cazare - La un click distanţă

Unități de cazare

Vă punem la dispoziție oferte de cazare în România, fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare.
Va prezintam hoteluri, vile, cabane, case de vacanta si apartamente din cele mai importante zone ale tarii: orase, statiuni si chiar regiuni turistice, grupate dupa situarea lor geografica – judete. Fiecare unitate de cazare dispune de informatii complete, imagini, tarife de cazare actuale si chiar si oferte speciale.

Ordoneaza dupa:

Cele mai populare
  • FILTREAZA
  • Cele mai populare
Hotel Excelsior

Hotel Excelsior  ★★★★ Timișoara, str. Romulus, nr. 36

19 evaluari

60 locuri 30 camere 30 băi Hotel Excelsior este situat in zona Ambasadelor si Consulatelor din Timisoara, la numai 15 minute de mers pe jos de Centrul Vechi.

166 Lei /pers/noapte VEZI DETALII
Pensiunea Red Rose

Pensiunea Red Rose  ★★★★ Timișoara, str. Moldovei, nr. 6

15 evaluari

26 locuri 10 camere 10 băi Pensiunea Red Rose este situată în Timișoara, pe Strada Moldovei nr 6, la 3.5 km de centrul orasului si la 8 km de Aeroportul Traian Vuia.

69 Lei /pers/noapte VEZI DETALII
Hotel Angellis

Hotel Angellis  ★★★★ Timișoara, str. Divizia Cavalerie 9, nr. 21

13 evaluari

100 locuri 50 camere 50 băi Construit în 2009, acest hotel de lux este o oază de relaxare şi agrement pentru călătorii de afaceri, oferind decor elegant și o atmosferă minunată.

100 Lei /pers/noapte VEZI DETALII
Hotel Castel Royal

Hotel Castel Royal  ★★★★ Timișoara, nr. 880

- evaluari

31 locuri 15 camere 15 băi Castelul este situat în zona rezidențială din Sud-Estul orașului direct la DJ 592 Timișoara-Buziaș.

148 Lei /pers/noapte VEZI DETALII
SPA Ice Resort

SPA Ice Resort  ★★★★ Ghiroda, Calea Lugojului, nr. 27

48 evaluari

96 locuri 48 camere 48 băi Centrul Spa Ice Resort este siutuat pe traseul ce leagă Aeroportul Traian Vuia de orașul Timișoara.

140 Lei /pers/noapte VEZI DETALII