Unități de cazare - La un click distanţă

Unități de cazare

Vă punem la dispoziție oferte de cazare în România, fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare.
Va prezintam hoteluri, vile, cabane, case de vacanta si apartamente din cele mai importante zone ale tarii: orase, statiuni si chiar regiuni turistice, grupate dupa situarea lor geografica – judete. Fiecare unitate de cazare dispune de informatii complete, imagini, tarife de cazare actuale si chiar si oferte speciale.

Ordoneaza dupa:

Cele mai populare
  • FILTREAZA
  • Cele mai populare
Pensiunea Milexim

Pensiunea Milexim  ★★★★★ Câmpia Turzii, str. Laminoristilor, nr. 208A

127 evaluari

112 locuri 46 camere 46 băi Pensiunea MILEXIM, situata in inima Transilvaniei, in apropiere de Salina Turda ofera oaspetilor bucate traditionale si o sedere nemaipomenita!

100 Lei /pers/noapte VEZI DETALII
Saciova Hills
- evaluari

20 locuri 10 camere 10 băi Suntem pregătiți să satisfacem cele mai exigente dorințe ale oaspeților noștri. Îndrăznește să ceri mai mult de la următoarea ta vacanță!

487 Lei /pers/noapte VEZI DETALII
Fronius Residence

Fronius Residence  ★★★★★ Sighișoara, str. Școlii, nr. 13

48 evaluari

26 locuri 11 camere 11 băi Pensiunea se află în mijlocul cetății Sighișoarei, chiar la poalele Dealului, acolo unde se termină cele 175 de trepte ale Scării Acoperite.

185 Lei /pers/noapte VEZI DETALII
Pensiunea Siera

Pensiunea Siera  ★★★★★ Mamaia, str. C1, nr. 46

7 evaluari

34 locuri 14 camere 15 băi Pensiunea Siera ****, o destinatie exclusivista, este situata la 3 km de statiunea Mamaia, pe soseaua Mamaia - Navodari.

173 Lei /pers/noapte VEZI DETALII