Unități de cazare România - La un click distanţă

Unități de cazare România

Vă punem la dispoziție oferte de cazare în România, fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare.
Va prezentam hoteluri, vile, cabane, case de vacanta si apartamente din cele mai importante zone ale tarii: orase, statiuni si chiar regiuni turistice, grupate dupa situarea lor geografica – judete. Fiecare unitate de cazare dispune de informatii complete, imagini, tarife de cazare actuale si chiar si oferte speciale.

Cazări in localităţile din Romania
Brașov
DETALII
Brașov
Cluj-Napoca
DETALII
Cluj-Napoca
Sibiu
DETALII
Sibiu
București
DETALII
București
Ordoneaza dupa:
Cele mai populare
  • FILTREAZA
  • Cele mai populare
Isaran Apartments
Isaran Apartments  ★★★★★ Brașov, str. Nicolae Labiș, nr. 1
2 evaluari

4 locuri 2 camere 1 băi Apartament 2 camere de lux,dispune de un dormitor cu pat matrimonial,balcon , living cu canapea extensibila,TV LED, WI-FI gratuit, baie cu prosoape

Vila Ambient
Vila Ambient  ★★★★★ Cristian, str. Grivitei, nr. 9
1 evaluare

12 locuri 6 camere 8 băi Vila de lux- (iarna si vara) - 2 etaje, 6 dormitoare, 8 bai si incaperi anexe totalizand 11 camere.

Saciova Hills
- evaluari

20 locuri 10 camere 10 băi Suntem pregătiți să satisfacem cele mai exigente dorințe ale oaspeților noștri. Îndrăznește să ceri mai mult de la următoarea ta vacanță!

Zabola Estate
5 evaluari

54 locuri 22 camere 23 băi Domeniul istoric al familiei Mikes vă așteaptă ca să aveți parte de momente speciale alături de cele dragi.