Unități de cazare - La un click distanţă

Unități de cazare

Vă punem la dispoziție oferte de cazare în România, fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare.
Va prezintam hoteluri, vile, cabane, case de vacanta si apartamente din cele mai importante zone ale tarii: orase, statiuni si chiar regiuni turistice, grupate dupa situarea lor geografica – judete. Fiecare unitate de cazare dispune de informatii complete, imagini, tarife de cazare actuale si chiar si oferte speciale.

Ordoneaza dupa:

Cele mai populare
  • FILTREAZA
  • Cele mai populare
Pensiunea Milexim

Pensiunea Milexim  ★★★★★ Câmpia Turzii, str. Laminoristilor, nr. 208A

127 evaluari

112 locuri 46 camere 46 băi Pensiunea MILEXIM, situata in inima Transilvaniei, in apropiere de Salina Turda ofera oaspetilor bucate traditionale si o sedere nemaipomenita!

The Vintage Apartment

The Vintage Apartment  ★★★★★ Cluj-Napoca, str. Eroilor, nr. 38

4 evaluari

0 locuri 0 camere 0 băi Cazare verificată
Perfect Stay Accomodation este nou inființată și ofera servicii de cazare în regim hotelier chiar în inima Clujului.

Isaran Apartments

Isaran Apartments  ★★★★★ Brașov, str. Nicolae Labiș, nr. 1

2 evaluari

4 locuri 2 camere 1 băi Apartament 2 camere de lux,dispune de un dormitor cu pat matrimonial,balcon , living cu canapea extensibila,TV LED, WI-FI gratuit, baie cu prosoape

Vila Ambient

Vila Ambient  ★★★★★ Cristian, str. Grivitei, nr. 9

1 evaluare

12 locuri 6 camere 8 băi Vila de lux- (iarna si vara) - 2 etaje, 6 dormitoare, 8 bai si incaperi anexe totalizand 11 camere.

Saciova Hills
- evaluari

20 locuri 10 camere 10 băi Suntem pregătiți să satisfacem cele mai exigente dorințe ale oaspeților noștri. Îndrăznește să ceri mai mult de la următoarea ta vacanță!

Zabola Estate
5 evaluari

54 locuri 22 camere 23 băi Domeniul istoric al familiei Mikes vă așteaptă ca să aveți parte de momente speciale alături de cele dragi.