Unități de cazare - La un click distanţă

Unități de cazare

Vă punem la dispoziție oferte de cazare în România, fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare.
Va prezintam hoteluri, vile, cabane, case de vacanta si apartamente din cele mai importante zone ale tarii: orase, statiuni si chiar regiuni turistice, grupate dupa situarea lor geografica – judete. Fiecare unitate de cazare dispune de informatii complete, imagini, tarife de cazare actuale si chiar si oferte speciale.

Ordoneaza dupa:

Cele mai populare
  • FILTREAZA
  • Cele mai populare
Casa de oaspeți Liana

Casa de oaspeți Liana  ✿✿✿✿ Sinaia, str. Republicii, nr. 3A

18 evaluari

10 locuri 3 camere 3 băi Casa Liana este amplasată în centrul stațiunii Sinaia vis-a-vis de Hotelul International si este compusă din 2 camere cu băi proprii și o garsonieră.

95 Lei /pers/noapte VEZI DETALII
Apartament Ambasada Franței

Apartament Ambasada Franței  ✿✿✿✿ București, sect. 1, str. Bis. Amzei, nr. 27

- evaluari

4 locuri 1 camere 1 băi În ultracentralul Bucureștiului, centrul istoric Amzei, str. Biserica Amzei între Piața Română și Revoluției, la 30 m de Ambasada Franței.

100 Lei /pers/noapte VEZI DETALII
Pensiunea Alba Forum

Pensiunea Alba Forum  ✿✿✿✿ Alba Iulia, str. Brândușei, nr. 20A

- evaluari

15 locuri 7 camere 10 băi Pensiunea Alba Forum, situată în imediata apropiere a Cetății Alba Iulia (700 m), oferă o bună calitate a serviciilor la un preț accesibil.

93 Lei /pers/noapte VEZI DETALII
Pensiunea Agrovillage Resort

Pensiunea Agrovillage Resort  ✿✿✿✿ Labașinț, str. Labasint, nr. 130

- evaluari

30 locuri 8 camere 8 băi AGROVILLAGE se află la 30 de minute cu mașina de Timișoara și aeroportul său internațional.Cufundat intr-o natura luxurianta intre dealuri verzi.

100 Lei /pers/noapte VEZI DETALII
Pensiunea Creasta de Vis

Pensiunea Creasta de Vis  ✿✿✿✿ Fundata, str. Principală, nr. 15A

11 evaluari

28 locuri 11 camere 11 băi Pensiunea Creasta de Vis**** situat în cadrul natural cu vedere la munții Bucegi și Piatra Craiului vă pune la dispoziție 11 camere.

95 Lei /pers/noapte VEZI DETALII