Unități de cazare România - La un click distanţă

Unități de cazare România

Vă punem la dispoziție oferte de cazare în România, fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare.
Va prezentam hoteluri, vile, cabane, case de vacanta si apartamente din cele mai importante zone ale tarii: orase, statiuni si chiar regiuni turistice, grupate dupa situarea lor geografica – judete. Fiecare unitate de cazare dispune de informatii complete, imagini, tarife de cazare actuale si chiar si oferte speciale.

Ordoneaza dupa:

Cele mai populare
  • FILTREAZA
  • Cele mai populare
Pensiunea Agroturism 55

9 locuri 3 camere 3 băi Agroturism 55 se află în Bogda. Toate camerele au TV cu ecran plat și canale prin satelit, precum și baie privată. Pensiunea oferă vedere la munte.

Pensiunea Perla Trascăului
23 evaluari

30 locuri 14 camere 14 băi Cazare verificată
Situata la 25 de km de localitatea Turda si 55 de km de Cluj-Napoca, la hotarul dintre judetele Cluj si Alba pe Valea Rametii afluent al Raului Aries.

Pensiunea Andreea
Pensiunea Andreea  ✿✿✿✿ Băișoara, str. Principală, nr. 315 A
7 evaluari

51 locuri 15 camere 15 băi Cazare verificată
Pensiunea Andreea **** este situată în Staţiunea Muntele Băişorii -la doar 60 km de Cluj - Napoca, în mijlocul naturii.

Pensiunea Ioana
1 evaluare

10 locuri 4 camere 5 băi Pensiunea Ioana se află într-o zonă liniștită, departe de agitația cotidiană în localitatea Poieni, jud. Cluj.

Pensiunea Amurg
Pensiunea Amurg  ✿✿✿✿ Sălicea, nr. 136 F
2 evaluari

16 locuri 8 camere 8 băi Ne găsiți la 15 kilometri de Cluj-Napoca, la Sălicea, într-un loc liniștit, frumos și ferit de forfota cotidiană.