Unități de cazare - La un click distanţă

Unități de cazare

Vă punem la dispoziție oferte de cazare în România, fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare.
Va prezintam hoteluri, vile, cabane, case de vacanta si apartamente din cele mai importante zone ale tarii: orase, statiuni si chiar regiuni turistice, grupate dupa situarea lor geografica – judete. Fiecare unitate de cazare dispune de informatii complete, imagini, tarife de cazare actuale si chiar si oferte speciale.

Ordoneaza dupa:

Cele mai populare
  • FILTREAZA
  • Cele mai populare
Vila Restaurant Sofia

Vila Restaurant Sofia  ★★★ Marghita, str. Eroilor, nr. 6/A

- evaluari

20 locuri 10 camere 10 băi Vila-Restaurant Sofia vă așteaptă într-un mediu familial cu multă căldură, să rămâneți alături de noi în popasurile prin orașul nostru.

Vila Belvedere

Vila Belvedere  ★★ Hațeg, str. Progresului, nr. 59

15 evaluari

55 locuri 19 camere 19 băi Cazarea se face in camere, cu 2, 3 sau 4 locuri, spațioase, cu baie proprie, cablu Tv, frigider, apă caldă non-stop, încălzire centrală, internet .

Vila Andalex

Vila Andalex  ★★★ Zărnești, str. Râului, nr. 74-76

6 evaluari

40 locuri 12 camere 14 băi Vila este situată la ieșire din orașul Zărnești spre Măgura într-o zonă foarte frumoasă și liniștită.

Pensiunea Colț Alb

Pensiunea Colț Alb  ✿✿ Satu Mare, nr. 646

- evaluari

18 locuri 7 camere 5 băi Pensiunea Colt Alb este amplasata pe Valea Piriului Bradesti la 2 km de Drumul National 13 A Miercurea Ciuc - Odorheiu Secuiesc.

Vila Aria

Vila Aria  ★★★ Albești, str. Ariei, nr. 20G

- evaluari

18 locuri 7 camere 7 băi Cazare confortabilă, camere luminoase și paturi foarte relaxante.

Vila Onix

Vila Onix  ★★★ Sovata, str. Trandafirilor, nr. 92

23 evaluari

34 locuri 10 camere 15 băi Cazare în camere duble cu baie proprie, triple cu baie proprie, apartamente, televizor, frigider.

Cabana Ghiță

Cabana Ghiță  ★★★ Răstolița, str. Taberei, nr. 224

- evaluari

16 locuri 6 camere 6 băi Vila este situată în localitatea Răstolița, județul Mureș și beneficiază de o locație convenabilă, fiind o zonă foarte frumoasă și liniștită.

Vila Iulia

Vila Iulia  ★★★ Vatra Dornei, str. Runc, nr. 3B

1 evaluare

28 locuri 10 camere 10 băi Locația este amplasată aproape de centrul stațiunii și al pârtiilor de schi. Are un restaurant cu mâncăruri bune tradiționale și internaționale.

Vila Casa Emilia

Vila Casa Emilia Vatra Dornei, str. Nicolae Bălcescu, nr. 6

2 evaluari

31 locuri 12 camere 12 băi Vila Casa Emilia este situată în Vatra Dornei la ieșirea spre Bistrița, intr-o zona linistită.