Unități de cazare - La un click distanţă

Unități de cazare

Vă punem la dispoziție oferte de cazare în România, fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare.
Va prezintam hoteluri, vile, cabane, case de vacanta si apartamente din cele mai importante zone ale tarii: orase, statiuni si chiar regiuni turistice, grupate dupa situarea lor geografica – judete. Fiecare unitate de cazare dispune de informatii complete, imagini, tarife de cazare actuale si chiar si oferte speciale.

Ordoneaza dupa:

Cele mai populare
  • FILTREAZA
  • Cele mai populare
Cabana Boga

Cabana Boga  ★★ Boga, nr. 92

3 evaluari

20 locuri 6 camere 3 băi Cabana Boga este un punct de plecare excelent pentru tururi de drumeție prin atracțiile din zonă. Pârâul de munte curge la capătul curții.

Apartament Aria Boutique

Apartament Aria Boutique  ★★★ Oradea, str. Sucevei, nr. 99

41 evaluari

12 locuri 6 camere 4 băi Aria Boutique este situată central, vis-a-vis de Parcul Bălcescu, la 5 minute de Grădina Zoo și la 6-8 minute pe jos de centru.Parcare privata.

Casa Lupilor

Casa Lupilor  ★★★★★ Șiclod, str. Murva utca, nr. 15

- evaluari

8 locuri 4 camere 1 băi Casele noastre cheie din Siklód oferă o relaxare unică oaspeților noștri pe tot parcursul anului, gravate în memoria lor pentru totdeauna.

Cabana Schwarz

Cabana Schwarz Stânceni, str. Bradului

- evaluari

7 locuri 1 camere 1 băi Cabana Schwarz este situată în valea Mureșului, lângă micul sat numit Stânceni, Neagra.

Apartament Casa Teo

Apartament Casa Teo  ★★ Neagra Șarului, str. Runc, nr. 293

- evaluari

6 locuri 3 camere 1 băi Este locul perfect atât pentru cei care doresc să se relaxeze și să scape de agitația orașelor mari, dar și pentru cei dornici de aventură.

Casa Azuga

Casa Azuga Azuga, str. Gospodariei, nr. 3

2 evaluari

8 locuri 3 camere 3 băi Casa în Azuga, la 4 minute (de mers pe jos) de PARTIA SORICA si la 2 minute de FAN PARK - Azuga.

Pgm Spa & Lounge

Pgm Spa & Lounge Rânca, str. Gilort, nr. 17

- evaluari

10 locuri 4 camere 3 băi Pensiunea a fost total renovata in 2017 si dispune de 4 camere cu toate dotarile necesare pentru o cazare placuta si relaxanta.

Apartament Relax Inn Alezzi

Apartament Relax Inn Alezzi  ★★★★★ Mamaia-Sat, str. prelungirea D13, nr. 6B

- evaluari

6 locuri 3 camere 2 băi Situat în Mamaia Nord, Relax Inn Apartment oferă cazare in 3 camere cu parcare gratuită, WiFi gratuit, aer condiționat și o bucătărie complet utilată.